Şimdi Ara

iphone 4 telefonum çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bursa zafer plazanın önünde telefonu unutmuşum yarım saat sonra geldiğimde telefon yerinde yoktu.Oradaki kahvecilere falan sordum gören olmamış.
    Sonra güvenliğe sordum kamera kayıtlarına bakacaklar sonra bizi arayacaklar.
    https://www.icloud.com/#find bu siteden iphone umu bul dediğimde tüm cihazlar çevrim dışı diyor bunun anlamı nedir?
    Telefon yurt dışından gelmiş yani telefon benim üstüme değil.Savcılığa gittiğimde imei numarası ile işlem yapabilirmiyim?
    En son sorum bu duruma düşüpte telefonu bulunan var mı?

• Bulunma ihtimali çok düşük polise deyil direk savcılığa git
    Eğer çalan akıllı hırsız ise direk parçalarına ayırır yada köşe telefoncularına satarlar
    Şayet salak şa şimdilik hattı söküp atmıştır 3-5 gün telefonu kapalı tutar sonra satar alan hat takıp kullanmama başlarsa icolud üzerinden bulursun nerede olduğunu
    Şayet adam işten anlamayan mal birisiyse hemen cihazı günceller içindekileri sileyim kurtulayım diye cihaz zaten kilitlenir ozaman hiç bulunmaz alanda kullanamaz yedek parça olur
    Don söğlediyim en yaygın olanı yani işin çok zor
    Yerinde olsam hemen savcılığa başvurur kamera kayıtlarını onların incelemesini sağlardı. Yoksa baştan savarlar seni uğraşmamak için
    Çok geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunma ihtimali çok düşük polise deyil direk savcılığa git
    Eğer çalan akıllı hırsız ise direk parçalarına ayırır yada köşe telefoncularına satarlar
    Şayet salak şa şimdilik hattı söküp atmıştır 3-5 gün telefonu kapalı tutar sonra satar alan hat takıp kullanmama başlarsa icolud üzerinden bulursun nerede olduğunu
    Şayet adam işten anlamayan mal birisiyse hemen cihazı günceller içindekileri sileyim kurtulayım diye cihaz zaten kilitlenir ozaman hiç bulunmaz alanda kullanamaz yedek parça olur
    Don söğlediyim en yaygın olanı yani işin çok zor
    Yerinde olsam hemen savcılığa başvurur kamera kayıtlarını onların incelemesini sağlardı. Yoksa baştan savarlar seni uğraşmamak için
    Çok geçmiş olsun

• Sağolasın yarın direk savcılığa gideceğim artık dediğin gibi telefonu parçalamazsa bir umut var.Birde kamera kaydı var oradan bir şey çıkarsa işe yarayabilir.
  • Gecmis olsun inşallah bulursun hocam cihaz İnternet'e bağlandığı zaman iCloud'an görebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kamera kayıtlarında varsa iş çıkar ama polise gitme doğru savcılığa git

• Dostum kamera kayıtlarında varsa iş çıkar ama polise gitme doğru savcılığa git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni telefonum çizildi :/
    14 yıl önce açıldı
    Çalınan İphone 13
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telefon kapalı internete nasıl bağlanacak orasını anlamadım.
    Zaten telefona üzülmüyorum telefonu orada nasıl unuttum ona üzülüyorum malım harbi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.