720p OLMAYAN mkv'leri oPlayer ile rahatca acabilirsiniz.. 720p'lerde hareketli sahnelerde takilma oluyor, ses kayiyor (iphone 4)
Sağ olun arkadaşlar ancak 720p oynatmak istiyorum
bende oplayer denedim mkv 250 mb dosyada uyumsuz çalıştı ses görüntü senkronize olmadı ses geç geliyordu bunun bi ayarı varmıdır cihazım iphone 4
olay aslinda bitrate'te.. 720p cozunurlugun kalitesinin yuksek olmasi icin bitrate'in degerinin yuksek olmasi sart.. bu da iphone'un islemcisini zorluyor. dusuk degerli bitrate'e sahip olan 720p mkv filmleri oynatabilirsiniz ama o da ha dvdrip seyretmissin ha 720p dusuk bitrate seyretmissin farketmez..
ben butun player'lari denedim gercekten oplayer cok basarili. ve sisteme entegre olmasi da cok iyi..
su anda yaptigim: the big bang theory'nin son bolumunu 3g uzerinden download lite ile hotfile'dan indirdim download lite'da rar'i actim ve dosyayi oplayer ile acmasini soyledim dosya oplayer'in altina tasindi, divxplanet'ten altyaziyi indirdim ve itunes ile oplayer'in icine attim keyifle seyrediyorum... :) ayni zamanda download lite ile arka planda 2 farkli dizi daha inmeye devam ediyor..
Bitrate hizi cok oldugu icin iphone oynatamiyor. Bende VLC playerda denedim sonuc alamadim. 2.7GB lik dusuk bitrate li rip denesem bile fayda etmedi. En mantiklisi DVDrip ona ragmen fistik gibi goruntu sunuyor.
en guzeli air video ile pc uzerınden wifi yoluyla 1080p izlemek.... takılmadan altyazı sorunu olmadan...
converter kullanın rahat edin boşuna uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum
iphone 4 için hazır ayarları olan birsürü converter var
ayrıca boyutu da küçülüyor filmin bu da bir avantaj bence
quote:
Orijinalden alıntı: Blanchimont
converter kullanın rahat edin boşuna uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum
iphone 4 için hazır ayarları olan birsürü converter var
ayrıca boyutu da küçülüyor filmin bu da bir avantaj bence
Converterla çevirmek aylar yıllar alıyor yalnız
1 gb bir mkv film yaklaşık 6 saatte iphone için hazır hale geliyor... ( Handbrake adlı converter prog. )
quote:
Orijinalden alıntı: metyu77
1 gb bir mkv film yaklaşık 6 saatte iphone için hazır hale geliyor... ( Handbrake adlı converter prog. )
O ne ya benimkinden de betermiş. Benimki 3.72 Gblık mkvnin %27sini yarım saatte convert etti
Playera bile gerek 1080p goruntuyu dahi ifile ile acip izleyebilirsiniz.
iphone da o kapasite ne gezer :D
720 veya 1080p olayı değil, sorun bitrate.Bitrate 1.5 mbps olacak.Üzerinde sorun çıkıyor.
cok uzun surdugu dogru bunun icin convert yapicagim zaman bilgisayari gece acik birakiyorum genelde ama 6 saat de biraz fazla gibi. converter i degistirmenizi oneririm. bilgisayarin islemcisi de cok onemli tabi... format factory ile maksimum 2 saat suruyordu