Bildirim
iphone 4 tarayıcılarda donma sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: caGATay89
Merhaba
Arkadaşlar bir kaç gündür chrome ve google search açtıktan 3-4 sn sonra kilitleniyor. Bunu başka bir tarayıcı ya da uygulama da yapmıyor. Sildim yükledim defalarca ama düzelmedi. Sorun ne olabilir sizce?
Jb var mı hocam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: westcoast41
quote:
Merhaba
Arkadaşlar bir kaç gündür chrome ve google search açtıktan 3-4 sn sonra kilitleniyor. Bunu başka bir tarayıcı ya da uygulama da yapmıyor. Sildim yükledim defalarca ama düzelmedi. Sorun ne olabilir sizce?
Jb var mı hocam?
Var ama bu sorun bir kaç gündür var. Güncelleme yapmıştım ondan sonra böyle oldu. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: westcoast41
quote:
Merhaba
Jb var mı hocam?
Var ama bu sorun bir kaç gündür var. Güncelleme yapmıştım ondan sonra böyle oldu.
Son yüklediginiz tweakleri silin hocam olmazsa jb gitmeden ilex ile restore edersiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Merhaba
Telefon diyo ki iphone 5 alma zamanın geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 16 pro max kamera sorunu
- iphone yakınlık sensörü test
- wifi ağına katılamadı sorunu
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone hoparlör temizleme
- en iyi kılıf markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X