Şimdi Ara

İPHONE 4 SHSH KAYITSIZ DOWNGRADE GÜNCEL YÖNTEM SORUNSUZ VE BATARYA CANAVARI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.613
Cevap
29
Favori
87.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itunes 11.0 yapınca sorun çözüldü..
  • şimdide redsn0w fix recovery e basınca kendılıgınden kapanıyor kafayı yıcem ya.
  • ilhanturkk İ kullanıcısına yanıt
    hocam fix recovery işlemi bittikten sonra just boot et telefonu
  • redsn0w açınca hemen kapanıyor tekrar.
  • benım 1 saaattir ugrastıgım sey redsnow ile işimi halledememem. fix recovery yapamadan kapanıyor. @Audaxviator.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanturkk -- 17 Mart 2014; 0:40:29 >
  • şimdide başka pc de denedıgımde fix recovery yapınca exploit failed diyor. offf.
    redsnow da uyumluluğu xp sp3 e getirinve yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyin
  • farklı farklı pclerde yaptım şimdi açıldı.
    umarım sorun olmaz
  • patchli dosyayla kurulumu bi pc den diğer ios 5i baska pc den just boot u baska pc den jb yi baska pc den. allak bullak oldum valla
  • ios 6 o kadar hızlı değilmişte 5 uçuyor.
  • Bendeki ip4 de sim kilit var 6.1.3 jbli ipod gibi kullaniyorum ios5 e donersem baseband uyumlu olur mu gevey ve kullanabilir miyim. Ip 4 32 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gün boyunca kullandım ios 5.1.1 şarj muhteşem hız mükemmel. 7.1 hikaye arkadaşlar:)
    Katılıyorum 7.1 i denemek istedim ve yükledim. Sonuç olarak yarım saat sonra koşa koşa 5.1.1 e döndüm
  • @Audaxviator.

ios 5in şarjıda gayet iyi. eski facebook ipa dosyası bulmak lazım 5.1 filan versiyon olan. 6.5 versiyon biraz yavaş gibi:)
    5.0.1 i buldum hocamhttp://www.4shared.com/file/7rg_Rnd-/
  • @Audaxviator. çok teşekkür ederim.
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    hocam sayende ios 6 ya döndüm ancak dönebilme imkanım varsa ios 5 e dönmek istiyorum 8 gb iphone 4 var bende mümkün mü acaba?
  • alexdehset kullanıcısına yanıt
    Malesef...
  • Audaxviator. kullanıcısına yanıt
    eyvallah yine de ilginize teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.