5 gün kadar önce Gold'un internet sitesinden, 16 gb İphone aldım. Sim kart micro değil, telefoncuda kestirdim.
İlk aldığımda bir problem yoktu, daha sonra 3G'yi kapattığımda "servis yok" uyarısı vermeye başladı. Bu sorunu 4.3.3 güncellemesiyle çözdüm.
Daha sonra, kendi kendine hat gitmeye başladı. Bu sefer de servisler bölümünden Vodafone'u seçince sorun çözüldü gibiydi.
Şimdi ara ara hat gidiyor ve geliyor. Bu sabah gene oldu ve gelmedi. Telefonu kapayıp açınca sorun çözülüyor ama geçici olarak.
Genelde sadece evdeyken oluyor sanırım bu problem. Wifi ile mi alakası var ne var bilemiyorum, kafayı yemek üzereyim. Lütfen yardım edin.
Hocam sorun vodafone'dan kaynaklanıyo benim telefonu değiştirdiler bu durum yüzünden. Arada geçici olarak 3gs verdiler ondada devam ediyodu. Şimdi yeni ip4 var ondada devam ediyo aynı sıkıntı... (mikro sim benim kart bu arada yani kestirmenizle alakalı bi durum değildir.)
bende vodafone kullanıyorum bende sim kartımı kestirdim ama sorun yok ne 3g ne edge'de bir sorun yok, ama 3g'yi açınca 1-2 bar düşüyor onuda normal karşılıyorum bence fazla para verip garantili telefon almışsın bunu değerlendir servise git ben yurtdışı aldım ama şanslıyım bi sorun yok şuan olursa ne yaparım bilemiyorum:)
hocam vodafone da banada oluyordu 2 gün en az 15 kez servis yok dedi sonradan anladımki telefondan değil vodafone danmış şuan sorun yok:D
ARkadaslar Bu Sorun Hattinizda Falan deil.... IPHONE'nin Genel sorunu , Cekim sorunu var telefonda... yapacaginiz bisey yok , sadece tavsiye edilen Slikon Kaplama kullanmaniz , IPHONE 4 de etrafinda ki celik kaplamaya eliniz temas ettigi icin Kaynaklandigi söyleniyor. o yuzden Slikon kenar kaplamali kilif kullanmaniz tavsiye ediliyor Simdilik... ilerde ne olur bilinmez. yani Bu sorun Avrupada da var... istediginiz kadar telefonu iade edin tamire götürün yapilmiyor.
Şimdi açıkçası kafam karıştı.
Önce mikro sim ile deneyeceğim. Olmadı servise vereyim diyorum, sigortam falan da var gerçi ama. Geri döner mi, ne kadar sürer hiç bilmiyorum.
İnşallah mikro sim ile hallolur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme