Şimdi Ara

iPhone 4 şebeke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakınımın, İngiltere'den alınma sim kilitsiz bir iPhone 4'ü var.

Uzun süredir sorunsuz kullanmaktayken, son 1 haftadır hayalet bir sorun başladı. Cihazı düşürmediğini söylüyor ama belki küçük kızı düşürmüş olabilir; o konu biraz belirsiz.

Durduk yere şebeke gidiyor; daha sonra tekrar geliyor. Konuşma ortalarında ansızın kesiliyor; fakat karşı tarafın sesi gelirken bizim sesimiz gitmiyor.

Rastgele zamanlarda, farklı şekillerde sıkıntı çıkartıyor.

3G-E arası geçişler eskisi kadar net değil, çok bekletiyor.

Avea-Turkcell-Vodafone hem orijinal mikro sim kart, hem kesme kartlar kullanıldı sorun aynı. Belli bir süre sonra ayarlar kısmında yer alan operatör bölümüde yok oluyor.

JB falan yok cihazda, defalarca restore yaptım. En son 5.1.1 yüklendi fakat sorun aynen devam etmekte.

Sanırım donanımsal bir sıkıntı. Ankara'da Genpa'ya götürmüş, yurtdışı cihaz diye bakamıyoruz demişler.

Şimdi açıkçası bu işten anlayan birini tanımıyor; benimde hiç tecrübem olmadı.

Ankara'da tavsiye edebileceğiniz, bu işten anlayan biri var mı acaba? Sanıyorum donanımsal bir sıkıntı...

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 10 Mayıs 2012; 14:23:30 >

• Güncel :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Güncel :-)

Aynısından bende de var. Sebeke var görünüyor, Turkcell yaZisini ve edge işaretini görüyorum fakat ne arama yapabiliyorum nete Girebiliyorum.

Cihaz ilk mesajda anlatılanla aynı şartlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.