Şimdi Ara

iPhone 4 Şarj Hızlı Dolma ve Boşalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da anlaşılacağı üzere telefonu kısa sürede şarj ediyorum ve aynı şekilde kısa sürede de şarjı bitiyor. Akşam %100 dolu iken batarya sabah kalktığımda %60 civarlarında idi. Günlük telefon kullanım alışkanlığımı veya ek olarak farklı bir program yüklemedim. Hani belirli bir program yükledikten sonra olsa anlardım ama her zamanki gibi kullanıyorum telefonu. Her zaman 3G ve internet açık oluyordu ve 1.5 gün giderken artık 1 gün bile gitmiyor. Yukarıda bahsettiğim olay gibi, hızlıca batarya bitiyor.

Onun dışında telefon hakkında bilgi verecek olursam :
    * İlk sun-sky Gevey alanlardanım.
    * iOS 4.1 ve Baseband 04.02.06
    * Jailbreak var. SBsettings kullanmıyorum.

Sadece 1-2 defa telefon şarjı yarıda kesip konuşma yaptım, ama aldığım duyumlara göre bu tip şeyler sorun yaratmıyormuş. Yoksa yaratıyor mu ?

Teşekkürler

• Yeni bir gevey + simkartı kesilmiş ise yeni microsim ve bunun yanında unlock yapmadan direk telefonun kilitli olduğu operatör sim kartı ile aktivasyon yaparak restore yapın. Eğer gevey 4.3.5te çalışıyorsa direk restore edebilirsiniz. Jailbreak yapmadan deneyin öncelikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yeni bir gevey + simkartı kesilmiş ise yeni microsim ve bunun yanında unlock yapmadan direk telefonun kilitli olduğu operatör sim kartı ile aktivasyon yaparak restore yapın. Eğer gevey 4.3.5te çalışıyorsa direk restore edebilirsiniz. Jailbreak yapmadan deneyin öncelikle.

Anladım, yani direk yeni gevey'i denemek gerekir diyorsunuz. Peki önerebileceğiniz online site var mı ? applnberry'in sitesinde Türkiye gönderimi yok sanırım ya da ben göremiyorum ? Onun dışında bi' ara sim kilit açmak için kod gönderen siteler vardı, uzun süredir takip etmediğimden ne oldu onların durumu bilmiyorum ? Gelişme var mı onlardan ... Direk kurtulmak istiyorum aslında şu GEVEY'den :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StoraX -- 29 Temmuz 2011; 0:40:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoraX

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yeni bir gevey + simkartı kesilmiş ise yeni microsim ve bunun yanında unlock yapmadan direk telefonun kilitli olduğu operatör sim kartı ile aktivasyon yaparak restore yapın. Eğer gevey 4.3.5te çalışıyorsa direk restore edebilirsiniz. Jailbreak yapmadan deneyin öncelikle.

Anladım, yani direk yeni gevey'i denemek gerekir diyorsunuz. Peki önerebileceğiniz online site var mı ? applnberry'in sitesinde Türkiye gönderimi yok sanırım ya da ben göremiyorum ? Onun dışında bi' ara sim kilit açmak için kod gönderen siteler vardı, uzun süredir takip etmediğimden ne oldu onların durumu bilmiyorum ? Gelişme var mı onlardan ... Direk kurtulmak istiyorum aslında şu GEVEY'den :)

Forumun 2. el kısmında gevey satanlar var. Bir de forumumuzda gevey ana konusu da var. 2. veya 3. sayfada olabilir. Unlock olayı amerikan at&t için arada açılıyor ancak 120 euro gibi bir fiyatı var. Onun için allgsmunlock.com başlığına bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.