Şimdi Ara

Iphone 4 sahibi olmak, çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim birkaç sorum olacak, ben de uzun süredir ucuz telefonlarla devam ediyorum. Sonunda bir iphone sahibi olmak istedim, öncelikle sanırım dışarıdan bir Iphone 4 almam gerekiyor. Dışarıdan almak istiyorum, çünkü şu anda Gold 2700 tl gibi bir fiyatla satışa sundu, ve bildiğimiz gibi diğer markalar Turkcell gibi vergiler ve kendi fiyat politikaları yüzünden bizi kazıklayabilirler. Neyse galiba kontratsız telefonlar $600 ve $700 dolar (16gb,32gb), anladığım kadarıyla telefonu kırmak için bizim bunlardan almamız gerek, $199 dolarlık telefonlar sadece orada yaşayanlar için, şimdi $600 dolarlık telefonu aldıktan sonra, Türkiye'ye getireceğim ve hangi işlemlerden geçireceğim çalışması için, galiba Unlock yapmam gerekiyor. Ve micro sim kart, bana bu konularda biraz yardımcı olabilir misiniz rica etsem. Telefonu hangi süreçlerden geçirmem gerekiyor.



  • Eğer United Kingdom yada Fransa yada bir çok avrupa ülkesinden alırsan , sim locksuz gelir , hattını mikro sim ile 7 liraya degiştirir yada bıçakla keser , takar gül gibi kullanırsın , he bilgisayara baglamak içinde Itunes programını indirip , ondan kredi kartlı ( yada kredi kartsız bkz : google kredi kartsız itunes hesabı ) alınıp paşalar gibi kullanılır..
  • Öncelikle teşekkürler cevabınız için, Avrupa demişsiniz, Amerika'dan alırsam fark olur mu? biraz araştırdım unlock yapma olayına falan baktım çok karışık bir işlem değil gibi geliyor. 2 sorum var ben Amerika'dan 16 gb kontratsız $599 almayı düşünüyorum, aldığım ürünün otomatik olarak 4.0.2 sürümü ile gelme ihtimali var mı? çünkü onlar şu anlık kırılmıyormuş ve ben telefonu şu anda almayacağım (5-6 ay içinde bir sürede alacağım), bir de AT&T aktivasyon kartı olayı nedir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • bildiğim kadarıyla amerikada hep kilitli satılıyor, ebayde vardır belki unlocklar, kanadadan da alabilirsin orda unlocked satılıyor.
  • simkilitsiz (avrupadan) olarak alırsan ilk defa kullanacak birisi olarak senin için çok daha kolay olur. unlock işlemi karışık değildir ancak her sürüm çıktığında onu yüklemek için kırılmasını beklersiniz. Ki buda -benim için- çok rahatsız edici bir durum. avrupadan simkilitsiz alma olanağınız varsa ordan almanızı tavsiye ederim.
  • merhaba,
    amerikadan gelen i phone 4 ün pasaport kaydı için telefonun yanımda olmasına gerek var mı ? sadece kutunun uzerinde yazan imei numarasını göstersem ve kaydetmelerini söylesem sorun çıkarırlar mı? bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim. simdiden tesekkurler.
  • Pasaport ve IMEI numarasi yeterli...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nona

    merhaba,
    amerikadan gelen i phone 4 ün pasaport kaydı için telefonun yanımda olmasına gerek var mı ? sadece kutunun uzerinde yazan imei numarasını göstersem ve kaydetmelerini söylesem sorun çıkarırlar mı? bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim. simdiden tesekkurler.


    bana turkcell sorun çıkarmıştı. cihaz olmadan yapamayız demişlerdi. ben de yan karşı dükkandaki avea'dan kaydettirdim.
    yanında olması iyi olur yani.
  • Yurt dışından gelen iphone 4s nasıl Türkiye'de çalışır. Telefon geldi önce biraz çalıştı daha sonra servis yok hatası verdi daha sonra format atılınca telefona hata düzeldi ama daha sonra yine tekrar etti. Sim kartın kesilmesi ile ilgili söylentiler duydum sanırım çalısırmış telefon.. Bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0n4me

    Yurt dışından gelen iphone 4s nasıl Türkiye'de çalışır. Telefon geldi önce biraz çalıştı daha sonra servis yok hatası verdi daha sonra format atılınca telefona hata düzeldi ama daha sonra yine tekrar etti. Sim kartın kesilmesi ile ilgili söylentiler duydum sanırım çalısırmış telefon.. Bir bilgisi olan var mı arkadaşlar ??

    pasaport kaydı yaptrdıysanız bilinen şbeke sorunu yaşıyorsunuz demektir.128kb lık micro simlerin düzelttiği söyleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.