Şimdi Ara

iphone 4 orjinal batarya nereden almalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
26.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada b unun üstüne benim telefon bozuldu yaptırdım pil 2 günden aşağı gitmiyor artık :D
  • Ben harici batarya kullanıyorum. Telefonu 3-4 defa şarj ediyor.

Bu arada eski nokia telefonumda yan sanayi pil almıştım. birkaç ay sonra pil şişmeye başlayıp arka kapağı kırmıştı. Aynı şeyin iphone'da olduğunu düşünmek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: alprens

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

3G açıkken kaç saat gidiyor ortalama sizde ??

3g acik 3 saatte bitiyor 3 saat bekleme auresi oluyor

İstanbulda dogubanka fiyat sordum iphone teknik servislerine birisi 80 tl orjinal yansanayi satmiyorum dedi
    Dedim orjinal apple uretmiyor ben dedi orj parcacidan aliyorum daha sorun olmadi diyor.Neyse dedim ciktim birine sordum 50 tl dedi tam orjinal dedim bir bakayim bataryaya gosteremiyoruz dedi neden vs derken alacagim urunu gorecem dedim arkadan orjinal cikma iphone 4 bataryasi getirdi verdi elime sifir diye tabi bende yemedim :) ciktim birine daha sordum 65 tl tam tamina orjinal dedi.İki servise daha sordum 100 tl dediler yuhh 2 senelik telefona fazla alyi ustu lion pil en nihayetinde sirf iphone diye fazla fiyat cekiyorlar
    Hicbirine inanamadim sahibinde 30-50 arasi satiyorlar desim bunlara onlar cakma dediler

En son dogubankdan ciktim bir carsiya girdim dedim bari telefona tornavida alayimda sahibindenden 30 tl lik bataryalardan siparis ederim kendim takarim baktim orda full batarya satan bir yer var kac para dedim 20 dedi bakayim dedim pek kalitesiz durmuyor dis kisim ayni girdik bir riske aldim suan takili gayet guzel calisiyor ama sorun ne biliyor musunuz eski batarya suremle tamamen ayni seviyede gidiyor ne is anlamadim dogunaktakilerde eminim o 20 liraya aldigimdan satiyor cunku adam onlar hep gelip burdan aliyorlar dedi ve full batarya satiyor baska bisey yok

Acaba telefon kaynakli bir sorunmu anlamadim cok ios 5 e geceli 3 saatin izerinde kullanamiyorum telefonu

Dun gece bu yeni batarya ile 27 sarjdan sabah saat 8 de baktim 15 e inmis. Gidip 60 diyenide alsam ayni cikacak gibi geliyor telefon yeni restoreli jb li kullandim bu gune kadar hep jb sizde test ettim eski bataryami yarim saat fazla gitti ama ayni suan sarj 3 saat 31 dakika bekleme
    1 saat 46 dakika kullanim sarj %66 wifi ile buraya yaziyorum

kendin cevabi vermissin apple orjinal yedek parca satmiyor diye :) çıkmacılardan aldığın orjinal pil kaç yıllık telefonun pili acaba? yan sanayi pil olayına girmemize gerek bile yok zaten. telefonları hemen ya da bir süre sonra bozan bişey yansanayi piller. ve anında ömürleri bitiyor. orjinal pil istedği kadar bozulsun yansanayi pile asla yanaşmayın.

Yansanayi deyipte geçmeyin.Piyasanın yarısını bu telefon olsun araba olsun yansanayi ile işliyor her zaman orjinal mal bulamayabiliyorsunuz ama orjinal kadar kaliteli yansanayi ile işinizi çok rahat görebiliyorsunuz.Bakın ben 3 aydır aldığım pili kullanıyorum hiçbir sorun yok.Gayet güzel şekilde yapılmış pil bu konularda çok dikkatliyimdir 3 kuruş vericez diye 10 liralık maldan olma hesabınıda göz önüne aldım ve ince eleyip sık dokuyarak aldım yoksa ben bana en az 50 lira fiyat çekerler diye tahmin ediyordum fakat girdiğim yer toptancı gibi bişey bilmem kaç yılı öncesi telefonların bile bataryalarını hala satıyorlar.Zaten girdiğim çarşı toptan ürün satan çarşı hatta dur çarşının ismini buldum Hamidiye Cad. Kastelli Altın Han ama gerçekten doğubanktakilerde orjinal diye 20 liralık pilleri satmaya kalkışıyorlar.

çıkma batarya verim sana erhan

• kenbu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağolasın batarya sürem şuanda çok iyi herhalde bozulmadan önce şarjı çok yiyordu belkide o yüzden şarjı çok sömürüyordu şimdi çok iyi gidiyor.
  • Bilkomdan temin edilecek pil orijinal midir yoksa yan sanayi midir? Ayırt etmenin yöntemi nedir? Güvenmek mumkun degil bu devirde kimseye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Austin powers A kullanıcısına yanıt
    Nokia N95 8GB telefonum vardı, 2009 yılında telefon yere düşüp kenarı hafif çatlamıştı. Bende Pendik (İstanbul) Nokia Servisine telefonu götürdüm ve kasa komple değişecek dediler. Değiştirin dedim. Sonra telefonu dedikleri tarihten geç teslim ettiler ve bir de baktım orjinal Nokia ürünü değil kısa bir zaman sonra öndeki kamerasındaki film kırıldı falan filan. Tabi ben telefonu teslim aldıktan sonra yeni ürünün orjinal olmadığını anladım ama iş işten geçti. Uzun lafın kısası şu an apple servisine gidip orjinal batarya takın desem sanırım adamlardan imzalı kağıt alırım, eğer taktığınız ürün orjinal değil ise mahkemeye veririm gibisinden. Tabi buna da kimse olur demez... @Austin powers
  • Arkadaşlar, elimde 2 adet Amerika iFixIt'den alınma iPhone4S bataryası vardır (parça kodu: 115-005-1).
    Bunları iP4S kullanırken bana ve bir arkadaşıma getirtmiştim ama bir süre sonrasında her ikimiz de iP5'e terfi edince elimdekiler hiç kullanılmadan kaldı. Bataryalar, blister ambalajdadır. Adedini 50 TL'den verebilirim (orijinal alımı USD 29.95 idi).

İhtiyacı olanlar PM atabilirler. Tşk.
  • Ben alabilirim kardeş tabi kaldıysa!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.