Şimdi Ara

iPhone 4 On cam kirildi [SORUN COZULDU SS ICERDE] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
20.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 sene 6 gundur surekli kullandigim iPhone4'umun pili 1 gun dayandigindan (oyun vs dahil) degistirmeyi dusunmustum bir ara.
    Her gece sarja takip sabah aliyorum.
    Benim pilim de bu sekilde olabilir mi?
    Bir belirtisi var midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN İSTANBUL APPLE YETKİLİ SERVİSDE ÇALIŞIYORUM TÜM APPLE ÜRÜNLERİNİİZN BAKIM ONARIMI ORJİNAL PARÇALAR İLE GARANTİLİ BİR ŞEKİLDE ÇOK UYGUN FİYATLARA YAPILIR.KARGO İLE TÜRKİYE NİN 4 BİR YANINA GÖNDEREBİLİRZ.

k_dmz@hotmail.com veya telefonuma msj bırakırsanız ben dönerim size 0537 681 64 51 ADIMM KAAN ..SAYGILAR..
  • Arkadaslar benim iphone 4 ün ön camı kurılmıştı. Dün Doğubankta değiştirttim.

120 TL'ye yaptırdım.
    1.kalite malzeme dedi takan kişi. Gerçekten orjinalinden farkı yok.
    Taktırdığım yer Akar Ticaret. Baska yere sormadım, daha uyguna takanda vardır oralarda..

• quote:

Orijinalden alıntı: New_Days

Apple yedek parça üretmiyor... Sizin aldığınız ekranların hepsi yan sanayi .. Nerden biliyorsun dersen taktırdığınız ekranların Apple US faturasını kimse gösteremez..

aynen öyle her üretilen kendi orjinali diğerleri hepsi yan ürünler ama onlarda güvenebileceginiz kalitede üretiliyor sonucta yenisini alana kadar 200 300 tl masraf ile yaptırılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAGROSs

@Alitech Electronic

hocam telefon kafa ustu ve dik yere dustu olanlar oldu bu arada alintiyi ss olmadan yaparsak sayfa gec yukleniyor

pil o telefondan cıkmıs olamaz adam sana kendi elindeki hırpalanmısı senin diye vermis ve belki hic degistirmemistir bile gene de yemişler bence biraz seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri

Bence pilin o duruma gelmesi imkansiz gibi birsey.
    Baska bir pil de size vermis olabilirler sonucta. Emin olmak cok zor olsa gerek.

bnce degistirmemislerdir bile pili durduk yere masraf herkesin yaptıgı sey bnce yanındayken tamir ettirmeli en saglıklısı
  • arakadaslar konu hala aktif mi bilmiyorum yeni üyeyim :) ben iphone4 aldım ancak ön arka cam kırık sekılde 450 liraya arkadasımdan simdi ben bunu en iyi kalite ve en uygun fiyata nerede yaptırabilirim.bagdat caddesinde 3 yere sordum kaliteli sahte ön arka 200 tl dediler ve orjinal iphone4 den çıkma ön arka 400tl dediler bana bi fikir verin yeni yaptıran arkadaslar varsa.
  • arkadaslar ebayden onerebileceğiniz satıcı varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamimm

Iphone 4s telefonumun ekranı kırıldı.
    Genpa'ya gönderdim. Dışarda 200 TL'ye yaptırabiliyordum ama cihaz garanti dışına çıkıyordu.
    Genpa, orjinal yedek parça kullandığını söylüyor. Teknikservislerde orjinal yedek parça kullanma zorunluluğu olduğunu söylediler.
    423 TL fiyat verdiler.
    Cihazı yaptırıyorum. Dışarda yan sanayi ürün kullanıldığını biliyorum.
    Apple yedek parça üretmiyor denmiş ama teknik servis "biz orjinal yedek parça kullanmak zorundayız" diyor.

Yalan :) gercekten orjinal yedek parca diye birsey yok iphoneda. Applein kendi teknik servis hizmeti yok genpanin nasil olsun? Ama applein ekran tedarikcilerinden bu yan sanayi dediklerimiz de. Kaliteli olanlar yani. Da sizinki tuzlu olmus biraz :)

• Artık iphone 5 kullanıyorum.
    4S'si verdim de kurtuldum yahu enran takıntı olmuştu artık.
    Aslında 5'e de o parayı vermezdim internetten kazandım.
  • Bu Ebayde 1.kalite yazanlar ile Apple kullandıkları aynı hemen hemen. Boşuna tutup dünyalar ödemeyin genpa ile kvkya :D yoluyorlar sizi tavuk gibi haberiniz yok.

Benimki de gümledi alıp kendim değiştireceğim.
  • bilgi olsun diye amaç konu hortlatmak değil :) iphone dışarı orj parça satışı yapmaz piyasada 3 yakın ekran çeşitleri vardır bunlar a kopy a kalıte ve orjinal diye geçer orjinal diye piyasada satılan ekran enyüksek derecedeki en iyi taklit üründür çin orjinali olarakta geçer orjinal parçanın sıfırı olmaz çıkması olur BİZİM GİBİ ÇALİŞAN FİRMALARIN ELİNDE OLUR ÇÜNKÜ YURT DIŞI CİHAZLARI ALIP BUNLARIN PARÇALARINI GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE TAKIYORUZ ÜSTELİK SADECE DONANIM HABER AİLESİNE İNDİRİMLİ İŞLEM YAPIYOORUZ BOZUK KAPALI TÜM CİHAZLARINIZ SIVI TEMASLI DAHİL TÜM CİHAZLARINIZ SATIN ALINIR (ALMA SEBEBİMİZ ORJİNAL PARÇA VEYA ENTEGRE KULLANMAK İÇİNDİR 0216 349 90 83 0534 324 14 14 YURT DIŞI KAYIYTSIZ ÜSTELİK TAMİR İŞLEMİNİZ 20 DAKİKADA BİTER EKRAN DEĞİŞİMİNİZ DAHİLhttp://www.kadikoyiphone.com/

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.