Şimdi Ara

İphone 4 nolur yardım acil nolur :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya morelim çok - lerde ve ne olduğunu anlamadım.Telefon cebimdeydi.Çıkarttım ve tuş kilidi açmaya çalıştım bi baktım açılmıyor ekranın dokunmatiği bozuldu sandım sonra arkadan pili söktüm tekrar taktım açtım menüye girdim baktım dokunmatik çalışıyor ama buysefer istediğim yere basmıyor.Kameraya basıyorum ajanda açıluıyor mesela.;işaretleyici ayarlarına zar zor girdim yapıyorum yapıyorum bitmiyor fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım şifreyi girdim(1122)yukardan tamama bascam basılmıyor.Ne yapabilirim nolur garantide yok Acil tyaa

• nolur ya yardım edecek yok mu morelim çok kötü diğer iphoneminde camını patlattım zaten
  • Arkadan nasıl pili söktün arkadaşım,çin malı iphone lardan mı bu?
  • Evet Çin malı
  • sanırım biri şaka yapıyor nasıl bir konu nasıl bir soru nasıl bir türkçedir yahu bu

morel ne?
    buysefer ne?

pili nasıl çıkardın?
  • morel morall buyseferi yanlış yazdım çin malı oldugundan arkası sökülüyor siz bana yanıtımı biliyorsanız verseniz lütfen deli olacağım :(
    Biliyorsanız söyleyin ne yapabilirim başka?

Ayrıca yazım hataları için başka 1 ıphone yedim zasten buda böyle oldu elim titriyor yazamıyrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellyboys

Evet Çin malı

Adı üzerinde çin malı.200 tl ye garantisiz telefonuna nolduğunu biz nereden bilelim.Burası orjinal iphone bölümü.Konu yanlış yerde,saçma bir soru,berbat bir türkçe...
  • yeğenim sen onu çöpe at üstünede 1 bardak su iç....
    bu arada adın murat mıydı....
  • çin malı iphone 4 için bu forumda cevap bulabileceğini pek sanmıyorum.. geçmiş olsun..
  • Of offfffff 2 iphone yedim ya ne yapacağımı şaşırdım :(
  • Acaba diğer iphoneyle değitirsem olur mu?
  • hala iphone yedim diyor yeğenim o iphone değil önce onu idrak et bence
  • quote:

Acaba diğer iphoneyle değitirsem olur mu?

Arkadasim bu sorunun cozumu icin ayfon basligina bakabilirsin. Pampaa ;)
  • Aynen abi sakami bu
    Orjinal iPhone bolumu burasi.
  • Foruma yeni üye oldum bilmiyordum ayrıca elimden su değmişti bazı yerden gördüm aynı sorun olmmuş su değdiği için kuruyunca değişmiş bende yarını bkelicem
  • "temiz bir restore çek"

dermişim
  • of keşke öyle bir seçeneğim olsaydı.Ama kitabım basılcak.Kitaptan bayağı para kazanırsam orjinal bir iphone almayı düşünüyorum.Apple ve mac hastası oldm
  • quote:

of keşke öyle bir seçeneğim olsaydı.Ama kitabım basılcak.Kitaptan bayağı para kazanırsam orjinal bir iphone almayı düşünüyorum.Apple ve mac hastası oldm

Sen bu türkçeyle kitap mı yazdın?
  • Kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.