Şimdi Ara

İphone 4 no sımcard hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ingiltereden 8gblık bi iphone 4 getirttim ilk geldiginde içinde dosyalar falan vardı bende ayarlardan tüm içerikleri sıfırla dedim iphonu sil diye bişey vardı sil dedim neyse telefon yeniden açıldı ülke bölge web bağlantısı derken karşıma Activiton falan fıstık muhabbeti çıktı ama ben hiç kart falan takmadım telefona try again falan çıkıyor ekranda ne yapabilirim ben bunu pasaporta kaydettiricem telefoncuya gitsem halledebilirlermi bu sorunu bide sim kartımı kesicem mikro gibi yapıcam telefona takınca düzelirmi ki?

• sim kartsız yani hat çalışır vaziyette olmadan ilk açılımını yapamazsın iphoneda illa kart olacak çalışacak, bu arada activasion dedigin sanırım apple id girme sekmesi, bunu sorduguna gore hiç apple ürünün olmadı şimdiye kadar yanılmıyosam öyleyse eğer yeni hesap alman lazım appledan onu girince açılır telefon, hesabı zaten yeni al diye seçenek çıkıyo ordan alırsın yeni hesap yani kurulum ekranının birinde işte takıldığın yerde:D baya kötü anlattım anlamışsındır umarım:D, telefoncuyu flnda karıştırma apple id fln özel bilgiler.
  • yok yok apple id değil bu sim card falan diyor açılırken try again diyor abime sordum sim card takmadan çalışmaz dedi bide kayıt ettirmedigim için galiba
  • kayıtla alakasi yok microsimkart takman gerek ben 128llik turkcell taktim calısmadi ayni hatayi verdi sonra 64klik aldim calisti bilgin olsun
  • iphone 64'lük kartla stabil çalışır, bizim operatörler biraz abartıyo 128 çok fazla iphone için
  • sim kartım 64lük zatende bide bunu kesmesi var versem telefoncuya kesermi hayrına :D he arkadaşlar bide ben pasaport buldum kayıt ettiricem telefonu yalnız sadece pasaportun kopyası var elimde kimlik falan yok kişinin sorun olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamil611 -- 13 Mayıs 2012; 23:14:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

sim kartım 64lük zatende bide bunu kesmesi var versem telefoncuya kesermi hayrına :D he arkadaşlar bide ben pasaport buldum kayıt ettiricem telefonu yalnız sadece pasaportun kopyası var elimde kimlik falan yok kişinin sorun olurmu ?

O kisinin yaptırması lazim kaydı yada imzayla izin fln izin vermesi gerekir sanırım birde o kisinin ekstresi yada ikametgah belgesi gerekir.
    bazı telefoncular 5 liraya kesio simkart birinde denk getir kestir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ımei numarası kaç haneli olur ve başında 0 var babam bi BİLGİ TEKNOLOJİ VE İLETİŞİM KURUMUndan form getirdi adam ımei numarasını sormuş bende internetten araştırdım sim kartı takılan yerde yazıyo zor olsada okudum ancak teredütlerim var başındaki 0 yazılacakmı kağıtda 15 haneli yer var ve benim ımei numaram 0 ı katmadan yazarsam 14 katarsam 15 yinede bi sizlere danışayım dedim telefonu kurmayada 20 tl istemişler :@ o konudada yardım istiorum simkart lazım diyor simdi kesip taksam kurulurmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.