Şimdi Ara

iphone 4 mü ? iphone 4S mi ? yada Sgs sII satılıp ne alınmalı ?(iPhone 4S Alındı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Şöyle düşün farka değecek mi?iPhone 4S tamamda iPhone 4 nedir?Attan inip eşeğe binmek gibi

S2 satılacak telefon değil biliyorum ama, ilk mesajımda da yazdığım gibi bir telefon yüzünden bu kadar sinirlenmedim ben sesimde kısılmadı geçen haftaya kadar sırf bana yaşattığı sinir dolu o gün yüzünden satıyorum açıkçası, bu yüzden telefon satılır mı diyeceksiniz haklısınız satılmaz,telefonda şuan bir sorunda yok androidin ilerleyen zamanlarda gösterdiği değişime/gelişime bağlı olarak geri dönebilirim tekrar açık kapı bırakıyorum ama o zamana kadar içimdeki iphone kullanma isteğinide bastırmak istiyorum konu cep telefonu olunca biraz maymun iştahlıyım açıkçası galaxy s3 çıkınca tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağım ama o zamana kadar anroid bir telefon kullanmak istemiyorum

4s konusuna gelince 32 gb da 4 daha ucuz olduğu için makul geliyor yoksa 16 gb 4s mi alsam karar veremedim onada

bu arada galaxy s3 ne zaman çıkıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Orijinalden alıntı: cyberkesh

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Evde bir adet sony ericsson var hocam ikincisine gerek yok bence ama telefon güzel babam değiştirmeyi düşünürse ona tavsiye edebileceğim bir cihaz olmuş

Hocam hazel kullandim o kadar güzel bir telefon degil dün Xperia s i elime aldim hayran kaldım

Babamda da şuan hazel var ailecek aveaya geçtik şu yeni tarifelere interneti daha verimli kullanmak için bir telefon bakıyor ilerleyen günlerde ayrı bir konu daha açarım onun için ama şu sıralar ben tekrar androide dönmeyi düşünmüyorum açıkçası

Hocam Ins baban alirda babanda xperia s i görünce pisman olursun

Bakalım hocam önce ben bi iphone 4 alayımda olmadı değiştire değiştire kullanırız

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerstore

quote:

Bir hafta içerisinde s2 yi satabilirsem pasaport kayıtlı iphone 4 32GB alacağım sanırım, 4S'lerle 4 ler arasında bayağı fiyat farkı var çünkü

iphone 4 için s2yi satmana değmez bence..
    forumda çok fazla temiz ikinci el 4s mevcut

Dört koldan araştırıyorum hocam forumdan da takip ettiklerim var önce bi s2 yi satayım sonra da 32 gb ip4 mü yoksa 16 gb 4S mi diye konu açarım heralde

• quote:

quote:

Şöyle düşün farka değecek mi?iPhone 4S tamamda iPhone 4 nedir?Attan inip eşeğe binmek gibi

S2 satılacak telefon değil biliyorum ama, ilk mesajımda da yazdığım gibi bir telefon yüzünden bu kadar sinirlenmedim ben sesimde kısılmadı geçen haftaya kadar sırf bana yaşattığı sinir dolu o gün yüzünden satıyorum açıkçası, bu yüzden telefon satılır mı diyeceksiniz haklısınız satılmaz,telefonda şuan bir sorunda yok androidin ilerleyen zamanlarda gösterdiği değişime/gelişime bağlı olarak geri dönebilirim tekrar açık kapı bırakıyorum ama o zamana kadar içimdeki iphone kullanma isteğinide bastırmak istiyorum konu cep telefonu olunca biraz maymun iştahlıyım açıkçası galaxy s3 çıkınca tekrar bir durum değerlendirmesi yapacağım ama o zamana kadar anroid bir telefon kullanmak istemiyorum

4s konusuna gelince 32 gb da 4 daha ucuz olduğu için makul geliyor yoksa 16 gb 4s mi alsam karar veremedim onada

Alternatif olarak Windows Phone'ada bir bak derim.Çok stabil.Ben olsam Samsung Galaxy S 2 ile devam eder,iPhone 5 çıkana kadar beklerim,sonra satıp iPhone 4S alırım.

• quote:

quote:

quote:

Alternatif olarak Windows Phone'ada bir bak derim.Çok stabil.Ben olsam Samsung Galaxy S 2 ile devam eder,iPhone 5 çıkana kadar beklerim,sonra satıp iPhone 4S alırım.

Önerini dikkate alıp windows phone'uda bir araştırayım hocam teşekkürler, ama s2 konusunda kararım kesindir babama bile bırakmıyorum yoksa ona bırakırdım dediğim gibi s3 çıkana kadar bana android yok

• İlla telefon alacaksan Xperia S al Ama s2 satılıp da iphone a geçmek saçmalık olur bence.
  • Sgs SII bu hafta içinde satılacak, sony düşünmüyorum açıkçası yada android istemiyorum bir süre, o yüzden şu an iphone 4 32gb mı yoksa iphone 4s 16 gb mı ikilemi arasındayım s2 satılsın başlığı değiştiririm hala karar verememiş olursam 16 gb 4s yetmeyecekmiş gibi hissediyorum
  • 4s ile 4 arasında donanım olarak çok fark vardır.

birşeklilde 4s almaya bakın.
  • S2'den sonra i4 yavaş kalır kasilmalar yasarsınız siniriniz bozulur, mutlaka 4s almaya bakın yağ gibi telefon çok daha hızlı.
  • Sırf 32GB yüzünden iphone 4'te diretiyordum ama hem beyaz hem 32GB pasaport kayıtlı bile yokmuş siyah buluruz demişler, babam araştırma içerisindeydi beyaz 4s varmış ama işte 16 gb konusunda kararsızım bende yarına kadar karar vermem lazım siyah 32GB iphone 4 mü beyaz 16 GB 4s mi
  • 16.04.2012 itibariyle güncel

Arkadaşlar yarına kadar, siyah 32GB iphone 4 ile beyaz 16GB iphone 4S arasında bir karar vermem lazım 4s'e dair kafamdaki tek soru işareti 16GB yetecek mi acaba dır birde babama 4s'te şebeke problemi var deyip duruyorlarmış ben şebeke problemini ip4'te olduğunu biliyorum 4s'te herhangi bir problem olmaması lazım,onun haricinde sizlerde zaten 4s almaya bak diyorsunuz

hız konusunda 4 ile 4S arasında ciddi derecede fark varsa 32GB diyerek diretmekten vazgeçeceğim büyük ihtimalle
  • Arkadaşlar merhaba Sgs SII'yi sattım bugün ve iphone 4S aldım hattımıda avea'ya taşımıştım yarın o da aktif olur yarından itibaren kullanmaya başlarım

Konuya yorum yazıp düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberkesh -- 17 Nisan 2012; 15:17:21 >
  • hayırlı olsun. en doğru tercihi yaptın
  • Teşekkür ederim hocam sabah olsada bir an önce aktif olarak kullanmaya başlasam şuan sadece fotoğraf ve video çekim denemeleri yaptım açıkçası s2 den başarılı buldum diyebilirim
  • quote:

Teşekkür ederim hocam sabah olsada bir an önce aktif olarak kullanmaya başlasam şuan sadece fotoğraf ve video çekim denemeleri yaptım açıkçası s2 den başarılı buldum diyebilirim

Dostum sarj durumu nasıl??Bende ıphone düşünüyorumda.Ya 4s 16 ya 432 alıcam.4s şarjı çok çabuk biyiro diyorlar durum ne???
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Teşekkür ederim hocam sabah olsada bir an önce aktif olarak kullanmaya başlasam şuan sadece fotoğraf ve video çekim denemeleri yaptım açıkçası s2 den başarılı buldum diyebilirim

Dostum sarj durumu nasıl??Bende ıphone düşünüyorumda.Ya 4s 16 ya 432 alıcam.4s şarjı çok çabuk biyiro diyorlar durum ne???

Hocam kullanıma göre değişen bir şey şarj durumu aslında ben kendi kullanımımı örnek vereyim sabah %100 de iken alıyorum fişten, evden çıkıyorum devamlı 3g açık forumda takılıyorum,mail alışverişi oluyor, internetten radyo dinliyorum(45 dk civarı) gazeteleri okuyorum 5-10 dk oyun oynuyorum 2 tanede video izlersem izlerim eve %10-%15 arası bir değerde giriyorum bir günü rahat çıkarıyor yoğun kullanımımda telefon çok kurcalamazsanız 2 günü görebilir ama 2+ günü çıkaracağından şüpheliyim ben

4 ile 4s arasında şarj konusunda iyileştirme var mı, yok mu pek bi fikrim yok, zaten hergün şarj edeceğim için araştırmamıştım şimdi yanıltmak istemem senide tam hakim olmadığım bir konuda

iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.