Şimdi Ara

iphone 4 mü htc desire hd mi? (lütfen objectif olarak değerlendirin)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi ya iphone alcam ya htc desire hd alcam henüz karar veremedim çünkü her kafadan bir ses çıkıyor ve tam karar veriyorum ama biri bişey yazıyor aklım karışıyor açıkçası. Bir telefonda aradığım şunlar: ekran kalitesi yüksek özgürce dolaşacağım internet , zengin uygulama ve kişileştirmenin bulunduğu aynı zamanda bilgisayara bağlamada sorunsuz telefon istiyorum lütfen bana yol gösterin ayfon mu htc desire hd mi?

• ikiside olabilir istediğin özellikler iki telefondada var bence yazı tura at hangi si gelirse onu alırısın
  • cevapları bekliyorummm
  • iPhone 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

iPhone 4

Apple ürünlerini sevmem ama paran çoksa en iyisi IP4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

iPhone 4

+1
  • ben desire hd kullanıyorum harika telefon
    ihtiyacına göre tercihini yap desire hd kamera dah iyi,market açık kırman gerekmiyor
    bence desire hd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran,malzame,kalitesi,boyut,pil performansi,uygulama , dahili hafiza olarak iphone 4,ram,kamera,arayuz olarak desire hd
  • Tabii ki Desire HD

İ4 diyenler...

Kişiselleştirme ve özgürce istediğin gibi kullanmak istiyorsan tabiiki Desire HD.

Malzeme kalitesi?? iphone nu arka yüzeyi o kadar kaliteli ki paraya kıyıp camdan yapmışlar. Ufak bi çatlakta boydan boya gidiyor alet. Dhd kasası teflon kaplama alüminyum kasa. İki kere yere düşürdüm, 5 aydır kılıfsız kullanıyorum çizik yok. iphone?? (cevap:pert)

En stabil gerçekten doğru çünkü telefonun hiçbişeyine müdahale edemeyince inanılmaz stabil oluyor.

Bırakın hocam bu ezberden yazmaları artık. Atı alan üsküdarı geçti. Dünya kabul ediyor siz de edin lütfen. Steve jobs der ki "apple müşterileri sağolsunlar 200$a tuvalet kağıdı yapsak onu bile alacaklar." Türkçesi:"bu alet bu kadar etmez ama talep var, biz de geçiriyoruz napalım." işte 200$ a tuvalet kağıdı alacak zihniyet ayakta tutandır apple firmasını. Store muş, ios muş, cihaz kalitesiymiş hikaye bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 20 Nisan 2011; 9:33:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreampark

Tabii ki Desire HD

İ4 diyenler...

Kişiselleştirme ve özgürce istediğin gibi kullanmak istiyorsan tabiiki Desire HD.

Malzeme kalitesi?? iphone nu arka yüzeyi o kadar kaliteli ki paraya kıyıp camdan yapmışlar. Ufak bi çatlakta boydan boya gidiyor alet. Dhd kasası teflon kaplama alüminyum kasa. İki kere yere düşürdüm, 5 aydır kılıfsız kullanıyorum çizik yok. iphone?? (cevap:pert)

En stabil gerçekten doğru çünkü telefonun hiçbişeyine müdahale edemeyince inanılmaz stabil oluyor.

Bırakın hocam bu ezberden yazmaları artık. Atı alan üsküdarı geçti. Dünya kabul ediyor siz de edin lütfen. Steve jobs der ki "apple müşterileri sağolsunlar 200$a tuvalet kağıdı yapsak onu bile alacaklar." Türkçesi:"bu alet bu kadar etmez ama talep var, biz de geçiriyoruz napalım." işte 200$ a tuvalet kağıdı alacak zihniyet ayakta tutandır apple firmasını. Store muş, ios muş, cihaz kalitesiymiş hikaye bunlar.

adam aynştayn beyler dağılın.

sana bir sagopa şarkısıyla cevap veriyorum;

Manzarayı bilir misin hiç görmediğin yerlerdeki?
    Bilmeden konuşmak Aptallık değil de ne peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 20 Nisan 2011; 10:24:34 >

• quote:

Tabii ki Desire HD

İ4 diyenler...

• İki telefonuda önermem.1500 TL den geleceğini düşündüğüm lg optimus 2x öneririm.Htc desire HD ön kamerası yok ve ekranı retina ekran kadar iyi değil.Fiyatıda epey uçuk.İphone 4 ü biliyoruz.Anten sorunu kamerası düşük vs çok sorun çıktı.Benim tavisyem bekleyiniz.
  • iPhone 4 kullanıyorum tavsiye ederim anten sorunu falan yok aklin karismasin kamera ve ozellikle ekran cok kaliteli. İphone almayacaksan tek nedeni flash player olsun yoksa kesinlikle al. Ama android alacağım dersen xperia arc almalısın bence
  • quote:

Tabii ki Desire HD

İ4 diyenler...

kısmen bazı yerlerine katılıyom

quote:

İki telefonuda önermem.1500 TL den geleceğini düşündüğüm lg optimus 2x öneririm.Htc desire HD ön kamerası yok ve ekranı retina ekran kadar iyi değil.Fiyatıda epey uçuk.İphone 4 ü biliyoruz.Anten sorunu kamerası düşük vs çok sorun çıktı.Benim tavisyem bekleyiniz.

Dostum senin için ön kamera önemli olabilir ama gel gelelim çoğu kullanıcı için önemsiz , bence işe yaramaz bi özellk 3G olsun yeter

• Mercedes mi, Mazda mı? Ben Mazda aldım ama aklım Mercedes'te kaldı. Mazda'nın sun roofu da var. Mercedes alsaydım, Mazda'da aklımın kalacağını hiç sanmıyorum. Karar senin... (benzetme yapıyorum sakın senin araban Mazda değil diye yazmasın arkadaşlar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Mercedes mi, Mazda mı? Ben Mazda aldım ama aklım Mercedes'te kaldı. Mazda'nın sun roofu da var. Mercedes alsaydım, Mazda'da aklımın kalacağını hiç sanmıyorum. Karar senin... (benzetme yapıyorum sakın senin araban Mazda değil diye yazmasın arkadaşlar)

mazda demiyelimde Volvo Diyelim (Htc ye ) mercedes 150 beygir volvo 200 beygir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

Mercedes mi, Mazda mı? Ben Mazda aldım ama aklım Mercedes'te kaldı. Mazda'nın sun roofu da var. Mercedes alsaydım, Mazda'da aklımın kalacağını hiç sanmıyorum. Karar senin... (benzetme yapıyorum sakın senin araban Mazda değil diye yazmasın arkadaşlar)

iphone ferrari ise HTC'de mercedesin ortalama bir arabasi. siz ona anca iki kisi binip hiz yapar dunyanin yakitini yakip hava atabilirsiniz. Fakat 4 kisilik ailenizi yaniniza alip esyalarinizida bagaja doldurup kirdaki guzel bir yere piknige gidemezsiniz. Sizin yeriniz sadece asfaltlar ve şık caddelerdir.

Bizse coluk cocugu arabaya doldurur, bagaja esyalari atar, radyomuza hafizadaki guzel muzikleri verip, ilerlerken yolda. gordugumuzguzel bir manzarayi en guzel sekilde resmini veya.vieosunu ceker, ve guzel bir piknik yapar geliriz.

sizinle bizim aramizdaki fark bu iste.

• Ihone 4 tabi
  • arkadaşlar iphone 4 hep internette herşeyi engellediği söyleniyor yani özgürce internette gezinilmediği söyleniyor ayrıca film izlemekde bir o kadar zor olduğu yazılıyor bunlar doğru mu iphone 4 için?
  • Eğer iOS'u seviyorsan ve bile bile kazık yemeyi de kabul ediyorsan iPhone alabilirsin. Ben olsam düşünmeden Desire HD derdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.