Şimdi Ara

iPhone 4 Kullananlara bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4 almayı düşünüyorum twitter whatsapp periscope instagram gibi uygulamalar çalışıyor mu ? bir arkadaşım ios 7 eski oldugu için hiçbiri çalışmıyo demişti dogrumu bu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Twitter ciddenstabil calisiyor. Helal olsun gelistiricilerine. Whatsapp calisiyor ancak bazi ozellikler sadece iOS 8'e var. Ama is goruyor mu goruyor.

Periscope hic indirmedim o yuzden yorum yok. Fakat Snapchat tamamen berbat. Yeni guncelleme ile oldurduler telefonu. Siyah bir kamera ekraninda bazen telefon donuyor veya reset atiyor. Videolari izlerken can cekisiyor, video cekerken kare atliyor.
    Bu soylediklerim snapchat icin.

Eger aktif bir sosyal medya kullanicisiysaniz onermem. Cunku whatsapp ilk acilista bekletiyor. Ama gunluk kullanim icin is gorecek bi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Twitter ciddenstabil calisiyor. Helal olsun gelistiricilerine. Whatsapp calisiyor ancak bazi ozellikler sadece iOS 8'e var. Ama is goruyor mu goruyor.

Periscope hic indirmedim o yuzden yorum yok. Fakat Snapchat tamamen berbat. Yeni guncelleme ile oldurduler telefonu. Siyah bir kamera ekraninda bazen telefon donuyor veya reset atiyor. Videolari izlerken can cekisiyor, video cekerken kare atliyor.

Eger aktif bir sosyal medya kullanicisiysaniz onermem. Cunku whatsapp ilk acilista bekletiyor. Ama gunluk kullanim icin is gorecek bi telefon.

sadece whatsapp ve twitter kullanıyorum sence iphone 4 beni idare eder mi ? oyun filan hiç oynamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

Twitter ciddenstabil calisiyor. Helal olsun gelistiricilerine. Whatsapp calisiyor ancak bazi ozellikler sadece iOS 8'e var. Ama is goruyor mu goruyor.

sadece whatsapp ve twitter kullanıyorum sence iphone 4 beni idare eder mi ? oyun filan hiç oynamıyorum

Twitterde bir kez bile dondugunu gormedim. Guzel calisiyor. Whatsapp da keza oyle, ancak ayni anda 2 gruptan mesaj gelip ustune 1-2 kisiyle ozelden konusuyorsaniz telefon ustunde yumurta pisirirsiniz. Ustune durmadan donar.

Fakat ben ayni anda 1 kisiyle konusurum cok mesaj gelen gruplarda bulunmam diyorsaniz guzel calisiyor diyebilirim. Lakin ben son guncellemeyi yuklemedim, son guncelleme ile ip4'lerde berbat calistigini soyleyen yorumlar var App Store'de.

• Çok fazla tavsiye etmem açıkcası iphone 4.
  • Hocam 4 alma kesinlikle pişman olursun, s2 kullanıyorsun sanırım s2'den sonra iphone 4 hayata küstürür 4s ve üstünü düşün bütçe yeterliyse 5 al uzun süre idare eder
  • iPhone 5 ile 6 bile benzer performansta hemen hemen.
    iPhone 5 düşünün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.