arkadaşlar ben yeni iphone 4 sahibi oldum. forumu biraz araştırdım ve gördüm ki çoğu kişi jb yüklemiş. acaba bunun ne gibi faydaları ve zararları var yardımcı olabilir misiniz? benim araştırmalarımdan biraz anladığım kadarıyla çoğu app ücretsiz olarak faydalanılabiliyor. çoğu oyundan aynı zamanda. jb yapmam makineye zarar verebilir mi? yardımcı olursanız sevinirim
3g görüşme yapabilirsin misal mp3leri hemencik zil sesi yapabilirsin. bt ile veri transferi yaparsın. telefonu kişileştirirsin dediğin gibi o tür şeyleri yüklersin telefonun daha kullanışlı hale gelir.
bende şahsen uzman kullanıcılar gibi jb yi önermiyorum
1. kararlı çalışmıyor.
2. güvenlik açığı doğuruyor
3. telefona extra yük bindiriyor
4. pili daha fazla harcatıyor
5. oyunlar daha hızlı pil tüketiyor.
6. arka planda devamlı jb nin dosyaları çalışıyor.
7. telefon anlamsız yere bazen 3g bağlantısı yapamıyor
8. blu tooth la dosya transferi sorunlu
jb için ip4 aldıysanız hata yapmışsınız.
jb li kullananların çoğu yanında şarj aleti taşıyorlar.
bence jb li kullanarak telefonu zayıflatmak ve kalitesizleştirmek ip4 ü kullananın klasına yakışmıyor. 200, 300 tl lik telefon değil ki bu oyuncak gibi kurcalayasın.
yok ben jb için iphone 4 almadım. ztn app store dan girip ücretsiz uygulamaları yükledim gayet de güzel. mp3leri zil sesi yapmaya bt ile veri transferi falan kolay işler laptopum var takarım yaparım. ben de jb yüklemenin makinaya faydalı olmadığı görüşünde olduğum için açtım bu konuyu. çünkü çoğu kişi jb öneriyor forumda ben de allah allah dedim kendi kendime. tabi herkesin görüşü kendine
quote:
Orijinalden alıntı: b.kagan06@hotmail.com
yok ben jb için iphone 4 almadım. ztn app store dan girip ücretsiz uygulamaları yükledim gayet de güzel. mp3leri zil sesi yapmaya bt ile veri transferi falan kolay işler laptopum var takarım yaparım. ben de jb yüklemenin makinaya faydalı olmadığı görüşünde olduğum için açtım bu konuyu. çünkü çoğu kişi jb öneriyor forumda ben de allah allah dedim kendi kendime. tabi herkesin görüşü kendine
jbsiz iphone sadece basit bir telefondur benim gözümde. Ben jbsiz kullanıcıydım sırf foruma jbye geçmek için üye oldum programları takip edebilmek için uğraşamam diyorsan telefonla jb yapma ama jbi yaparsan hiçte pişman olmadığını göreceksin... Appleın izin vermediği herşeyi yapabiliyorsun.. Telefonun hakkını ver hakkını
quote:
Orijinalden alıntı: muho1076
quote:
Orijinalden alıntı: b.kagan06@hotmail.com
jbsiz iphone sadece basit bir telefondur benim gözümde. Ben jbsiz kullanıcıydım sırf foruma jbye geçmek için üye oldum programları takip edebilmek için uğraşamam diyorsan telefonla jb yapma ama jbi yaparsan hiçte pişman olmadığını göreceksin... Appleın izin vermediği herşeyi yapabiliyorsun.. Telefonun hakkını ver hakkını
Hakkini vermekten kastiniz nedir acaba sizin jb telefonunuzun yapipta jb iphone un yapamadigi seyi soylerseniz belki bende jb yapmaya ikna olabilirim.
igotya tweakine bir bak istersen. ne biliyim en ufağından benim çok işime yarayan SwipeToMoveCursor eklentisinin özelliği ile yazı yazarken sağa ve sola dokunarak yazı imleci kaymaktadır. Daha kolaylaştırıyor telefonu kullanmayı.
İkisine de bir bak eğer bu tweakleri appstore da bulabilirsen hem de bedavaya eyvallah tamam yapma derim ki appstordaki her şeyi bedavaya indire biliyorsun. Yok ben emek hırsızlığı yapmıcam diyorsan ki dersen de çok haklısın insanlar onları emek harcayarak yapıyorlar hakkıdır 1 $ ama bazı uygulamalar hiç bir işe yaramıyor boşu boşuna para veriyorsun ki yazık 50 tane boş uygulama indirsen boşa giden 50$ az para değil.. İnstallous diye program var appstoredaki herşeyi bu program sayesinde telefonuna bedavaya indirebiliyorsun kullan baktın beğendin uygulamayı git appstoredan indir sonra ki böyle yapan arkadaşlarım var..