Şimdi Ara

İphone 4 ios 7.1.1 yüklemeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle 3 farklı konuyada cevap yazarak iphone 4 e ios 7.1.1 yüklemeli miyim ? diye sordum kimse cevap vermedi. O yüzden konu açtım.

Şuan ki sürüm ios 7.1. İp 4 kullanan ve yükleyen arkadaşlar pilde değişiklik var mı? Kısaca iyi mi kötü mü ? Yükleyim mi ?

• Guncelle zaten kucuk bir guncelleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne acayip insansınız siz herşeye konu açıyorsunuz ya !!!!
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz 7.1 de de kasıyor zaten 7.1.1 de de ufak iyileştirmeler var yeni bir şey yok şahsen yüklersen pek bir şey fark etcegini sanmam ama edersende bu iyi yönlü bir fark olur
  • işin jb yönü ne peki ya 7.1 e jb gelirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

ya ne acayip insansınız siz herşeye konu açıyorsunuz ya !!!!

Neden konu açtığımı ilk başta belirttim. Konu açmak için sana mı soruyoruz ? Ne acayip insansın. Gereksiz yorum yapıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sen şakamısın ya ! zaten 7 yukleyerek bi hata yapmıssın 7.1.1 i yuklesen ne yuklemesen ne ayrıca bu konu açmaya degecek bi durum değil !!!! Bana sormuyorsunda Allahın verdiğini birazdaha verimli kullansan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpmagduru -- 24 Nisan 2014; 16:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

Arkadaşım sen şakamısın ya ! zaten 7 yukleyerek bi hata yapmıssın 7.1.1 i yuklesen ne yuklemesen ne ayrıca bu konu açmaya degecek bi durum değil !!!! Bana sormuyorsunda Allahın verdiğini birazdaha verimli kullansan daha iyi olur.

Birader sana dert mi oldu. İşine baksana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.