Şimdi Ara

İphone 4 ios 6 gm Jailbrake Yapmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün bizzat ios 6 gm kurup tetheret jb yaptım herşey ilk başta kendini belli etti,ilk olarak maps ikonu kayboldu restart yaptım sonra mecburen just boot yaptım bu iphone 4 te 3d maps kilitliydi cydia yı zahmetle kurup 3d maps enable yaptım ilgili sourceyi kurdum.3d haritalar açıldı ancak iphone 4 daha hiçbir tweak veya uygulama yüklemediğim halde bir kastıki sormayın,demekki apple boşuna kapatmamış bu 3d maps özelliğini iphone 4 ve eski iphone modellerinde.yazık 2 senede iphone 4 işlevlerini yitirmeye başladı halbuki daha1 ,2 sene gitmeliydi...3gs bence daha uzun gitti ve destek gördü aplle den.şu an 3gs ve iphone 4 ün farkı yok bence eşitler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerbenA -- 17 Eylül 2012; 22:23:42 >

• Fixi gelir yakında sabredin.
  • şuan ki sürümle bir sorun oluşmuş olabilir bundan önceki beta versiyonunda bende jb yapıp 3d mapsı unlock ettiğimde ip4'de hiçbir sorunla karşılaşmamıştım donma zorlanma vb aksine çok rahat gelmişti bana kısaca donanımla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum 3 boyutlu haritanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: szralp

şuan ki sürümle bir sorun oluşmuş olabilir bundan önceki beta versiyonunda bende jb yapıp 3d mapsı unlock ettiğimde ip4'de hiçbir sorunla karşılaşmamıştım donma zorlanma vb aksine çok rahat gelmişti bana kısaca donanımla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum 3 boyutlu haritanın

İphone 4 iOS 6 jb yapıp 4s deki gibi 3D maps geliyor mü ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • untet çıkmadan jb yapmamak her zaman iyidir. untet çıkar ve gönül rahatlığıyla yaparsınız. acele etmeye ne gerek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: enohpİ

bu gün bizzat ios 6 gm kurup tetheret jb yaptım herşey ilk başta kendini belli etti,ilk olarak maps ikonu kayboldu restart yaptım sonra mecburen just boot yaptım bu iphone 4 te 3d maps kilitliydi cydia yı zahmetle kurup 3d maps enable yaptım ilgili sourceyi kurdum.3d haritalar açıldı ancak iphone 4 daha hiçbir tweak veya uygulama yüklemediğim halde bir kastıki sormayın,demekki apple boşuna kapatmamış bu 3d maps özelliğini iphone 4 ve eski iphone modellerinde.yazık 2 senede iphone 4 işlevlerini yitirmeye başladı halbuki daha1 ,2 sene gitmeliydi...3gs bence daha uzun gitti ve destek gördü aplle den.şu an 3gs ve iphone 4 ün farkı yok bence eşitler...

iphone 4 hala üstün bir telefon,jailbreak telefonu yavaşlatır ondan kasmıştır.3d ile alakası olduğunu sanmıyorum.3d olmamasının tek sebebi pazarlama

• Bende jb yaptım hiç kasma yok ama 3d yi aktif etmedim ncsettings ve bikac tweak yukledim gayet stabil ve hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allantoin5534 -- 18 Eylül 2012; 0:21:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet geliyor fakat bizim ülkemiz için pekte matah bir özellik değil açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: szralp

şuan ki sürümle bir sorun oluşmuş olabilir bundan önceki beta versiyonunda bende jb yapıp 3d mapsı unlock ettiğimde ip4'de hiçbir sorunla karşılaşmamıştım donma zorlanma vb aksine çok rahat gelmişti bana kısaca donanımla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum 3 boyutlu haritanın

Haritayı 3d yaptığımızda donanım önem kazanıyor. Hem cpu ,hem ram, hemde render için gpu. Ancak siz diyorsunuz ki bende kasma olmadı. O zaman dediğiniz gibi jb versiyonu problemli görünüyor. Ayrıca telefon öyle ısındı ki elim etkilendi sıcaktan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.