Şimdi Ara

iPhone 4 ios 6 dan 5.1.1 e nasıl düşürürüm ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 4 ios6 sürümü yüklü şu anda telefonda. İOS 5.1.1 deyken jailbreak vardı ve cydia da ssh 5.1.1 yazıydou. Şimdi ben ios 5.1.1 e geri dönebilir miyim dönemezmiyim dönersem nasıl dönerim?

Cevaplayan arkadaşlara teşekkkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataberk3612 -- 24 Ekim 2012; 13:27:08 >

• en son cıkan redsnow sürümüyle düşürebilirsin bi sitede gördüm ben de düşürmeyi denedim ios 5.1 e düşürmeyi istedim sorun cıkmadan düşürebildim ama ios6 daki yedeği kullanamadım zamanında 5.1 den 5.0.1 e düşürmüştüm jb için. 5.1 deki yedeğin info dosyasında ufak değişiklikler yaparak yedeği yükleyebilmiştim ama aynı yöntemle 6.0 daki yedeği 5.1 e yükleyemedim haberin olsun link için pm attım
  • Konuyla ilgili olarak bende bisey sormak istiyorum . 3GS var bende 5.11 jb yapmıştım cydia da shsh alınmış yeşil görünüyordu ancak tinyumbrella ile aradığımda eski shsh leri buluyor 5.11 in bulamıyor ben 5.11 e dönebilir miyim ? Bilen arkadadlar Yardım edin lütfen ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Konuyla ilgili olarak bende bisey sormak istiyorum . 3GS var bende 5.11 jb yapmıştım cydia da shsh alınmış yeşil görünüyordu ancak tinyumbrella ile aradığımda eski shsh leri buluyor 5.11 in bulamıyor ben 5.11 e dönebilir miyim ? Bilen arkadadlar Yardım edin lütfen ...

Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.