Şimdi Ara

iphone 4 ios 6.0.2 mirroring var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar JB ile ios6.0.2 ye mirroring özelliği katabikir miyim?
    Hdmi kablosu var bende applein. Onu telefona bağlayınca iphone4 ün ekranındaki herşeyi tv de görmek istiyorum.
    Nasıl yapabilirim.

JB yapıp ifile programı ile denedim ama olmadı. Belki de 6.0.2 de çalışmıyordur.

Bir yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6.0.2 sadece iphone 5 ve ipad 4 için çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre305

6.0.2 sadece iphone 5 ve ipad 4 için çıktı

Özür dilerim versiyon 6.0.1 imiş.

Aynı soruyu 6.0.1 için soruyorum.

• iphone4 ler donanımsal olarak mirroring desteklemiyor, işletim sistemi versiyonu önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

iphone4 ler donanımsal olarak mirroring desteklemiyor, işletim sistemi versiyonu önemli değil.

JB ile mümkün ama bildiğim kadarıyla...

• quote:

iphone4 ler donanımsal olarak mirroring desteklemiyor, işletim sistemi versiyonu önemli değil.

Apple'in iPhone 4S e getirdigi ama 4'e getirmedigi hersey iPhone 4 un donaniminin yetersizligi degil tamamen satis politikasidir.

3D haritalar Jb ile ufak bir dosya kullanilarak gayette performansli bir Sekilde iPhone 4 de calismaktadir. Zira Siri'de oyle.

Siri dedigimiz sistem senin sesini sunucuya ileteten sunucudaki yapay zeka dusunup cevabi sana veriyor. Donanimla zerre alakasi olmayan bir sistem.

Jb ile hersey yapilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Apple'in iPhone 4S e getirdigi ama 4'e getirmedigi hersey iPhone 4 un donaniminin yetersizligi degil tamamen satis politikasidir.

3D haritalar Jb ile ufak bir dosya kullanilarak gayette performansli bir Sekilde iPhone 4 de calismaktadir. Zira Siri'de oyle.

Siri dedigimiz sistem senin sesini sunucuya ileteten sunucudaki yapay zeka dusunup cevabi sana veriyor. Donanimla zerre alakasi olmayan bir sistem.

Jb ile hersey yapilabilir.

Hocam, siri ve haritalar konusunda sonuna kadar haklısınız, bu konuları bu forumdan beni takip edenler de bildiğimi bilirler.

jailbreak ile mirroring yapılabiliyor bunu gayet güzel biliyorum ama "mirroring" airplay den farklı. (muhtemelen bir .plist dosyasında bir değeri true yapacaksınız ve olacak)

evimde 4, 4s ve ipad2 ve appletv var. ipad 2 bile zaman zaman tıkanabiliyor mirroringte. yoksa kör topal jailbreak ile iphone4 üzerinden mirroring yapabilirsiniz elbette. (hernekadar araştırdığınızda kabloyla mirroringten başka bir yöntem gözükmüyor olsada)

Macbook pro modellerinde bile mirroring desteği için son nesil intel işlemcilerin olması zorunluluğu var, çünki mirroringte real time encoding gerekiyor.real time encoding için donanımsal h264 encoding gerekiyor.

airplay'de ise mp4 formatında streaming yapılıyor, bu durum mirroringten farklı, airplay yönteminde zaten encode edilmiş medyayı aktarıyorsunuz.

iPhone4'ün gerek işlemcisi gerekse gpu'su için bu ağır bir iş, uzun süreli kullanımda aşırı ısınma gibi problemlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 28 Aralık 2012; 10:23:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.