Bildirim
IPHONE 4 ILE HD VIDEO IZLEME
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
televizyonunuzun usb girişi varsa bağlayınız iphone'u izlenir sanırım.
ben denemedim ama olur heralde:)_____________________________ -
Bende merak ediyorum arkadaşlar bunu bir kablosu vs yok mu bu iş için.. _____________________________ -
samsung 40c650de denedim. movları açmıyor.şarj oluyor.:) _____________________________ -
lg 42lh7000 ler gosterıyor ama 3-4 sn sonra agır cekım gıbı bır hal alıyor.. _____________________________ Ender(iPhone 15 Pro Mavi) -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
lg 42lh7000 ler gosterıyor ama 3-4 sn sonra agır cekım gıbı bır hal alıyor..
Nasıl baglantı kurdunuz iphone ile televizyon arasında.._____________________________ -
-
-
-
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
quote:
Orijinalden alıntı: shadow99tr
quote:
Orijinalden alıntı: Charles Carmichael
Bu tip kablolar aracılığıyla bağlayabilirsiniz
Supersin hocam sagol..
Yalnız bu kablolar her sürümde çalışmıyor. Ya orijinal alacaksınız yada çalışan pahalı olanlardan alacaksınız.
bu kablolarla görüntüyü SD seyredersiniz . HD izlemek için ben de NMT ye bağladım ama resimleri görüyor videoyu görmüyor nedense
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı