Şimdi Ara

İphone 4 ile 3G arama??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, İphone 4 ile diğer cihazlarla 3G arama yapamadım? Facetime haricinde sadece 3G ile arama yapılmaz mı ? Yapılıyorsa nasıl .. Yardım..

• hocam iphone ilk nesilse 2g ise 3g den faydalanamazsın ama 3g ise ilk operatore başvurman gerekiyor galiba
  • şimdi buldum gibi bak Ayarlar -> Genel -> Ağ menüsünden "3G'yi Etkinleştir" burdan yapılıyor olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdofb

şimdi buldum gibi bak Ayarlar -> Genel -> Ağ menüsünden "3G'yi Etkinleştir" burdan yapılıyor olması lazım

etkin zaten. Görüntülü konuşma ıstıyorum ben. yardım..
  • iphone da 3g görüşme yok diğer tellerle. Ya iphone lar ile facetime görüşebilirsiniz yada tango vs tarzı program yükleyerek o programın yüklü olduğu tellerle görüntülü görüşebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 3G sahibi bütün telefonlar tango yükleyebilir mi?
  • iphone lar yukler cunku app store da var android icin varsa android kullananlar da yukler symbian icin varsa onlarda yukler windows kullananlar icin varsa onlarda yukler yani tango nereler icin gelistirdiyse ona bagli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tango Skype Var Bunlar Android Ve İos'da vardır karsınızdaki kişide olması kaydıyla Goruntulu Gorusme Yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.