Şimdi Ara

iPhone 4 icin yeni pil alan/almayi dusunen varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su an kullandigim iphone4 ikibucuk seneyi devirdi. Telefondan memnunum, tertemiz sorunsuz kullaniyorum ama artik sarji 1 gun bile dayanmiyor. Herseyi gectim 1-2 saat icinde sarj oluyor.

Belliki omru azaldi artik pilin. Ebay'de, dealextreme'de falan cok ucuza piller var. Bunlardan alip kullanan oldumu? Veya "10-20 fazla ver, surdan al kafan rahat etsin" diyebileceginiz bir site varmi? Takacagimiz yeni pil ne kadar stabil calisir, sorun cikarir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serviste taktırmanı öneririm hocam.
  • Servisteki elemanlara guvenmiyorum. Servisten istesem parca satisi yaparlarmi? Ne kadar pil fiyati bilen varmi?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69380111

Hocam arkadaş ifixit den almış gayet memmunmuş. Konuyu inceleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler link icin, ordaki arkadasla durumumuz ayni. Bende siparisi verdim bakalim.

• Rica ederim hocam. Ben de bu gidişle yakın zamanda sizin kervana katılırım gibi geliyor:)

• Tattakaleden tiptancidan 20 tl ye aldim bir carsi gibi bir hanin iindeydi sorsaniz gosteriyorlar zaten

2 saat gidiyordu simdi 5 saat gidiyor kullanimda beklemede 1 gun felan tabu bu isler ios surumundende kaynaklaniyor diger iphoneda 5.0.1 7.5saat kullanimda iken ios 6 ya yukselttik 5 saate dustu kullanim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 21 Aralık 2012; 12:09:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence servise taktırmayı da değerlendirin. dışarıdan aldığınız pilin orijinal olmaması ihtimali oldukça yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

bence servise taktırmayı da değerlendirin. dışarıdan aldığınız pilin orijinal olmaması ihtimali oldukça yüksek.

Hicbiri orjinal degil dostum. Asil servisler kazikliyor hem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.