Şimdi Ara

iphone 4 için ios kaç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• von Goethe kullanıcısına yanıt
    ios 6da gayet stabildi, ios 5 derdim ama daha stabil olsa bile uygulama desteği olmayacağı için ios 6 en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

ios 6da gayet stabildi, ios 5 derdim ama daha stabil olsa bile uygulama desteği olmayacağı için ios 6 en iyisi

güncelleyebileceğimiz sürümü seçebiliyormuyuz
    İşletim Sistemi:iOS 4, iOS 6.1.3 Güncellenebilirliği deniliyor
  • iOS 6 ancak, yeni programları çalıştırmayacak kadar demode bir sürüm.

Eli mahkum ya güncelleyeceksiniz ya da Jailbreak furyasına katılıp cihazı açık bir hale getireceksiniz.
  • Maalesef şuan için bazı yollarla ios 6ya downgrade yapabilirsiniz daha aşağısına yapılamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erturrk

Maalesef şuan için bazı yollarla ios 6ya downgrade yapabilirsiniz daha aşağısına yapılamıyor

ios 7 olarak geldi şimdi telefonu kurmaya çalıştım ilkinde hesap oluşturulamadı şimdi de hesap limiti doldu diyor
  • Hacı iPhone 4 ve 4S için en kusursuz sürüm hiç şüphesiz ki iOS 5.1.1'dir. Lakin uygulama desteği durumu maalesef ki 0. iOS 6 serisi dersen açıkçası onun da uygulama desteği yerlerde sürünüyor. Bırak iOS 7'li olarak kalsın; öyle kullan. Çok ciddi bir sıkıntı yaşamazsın birkaç saniyelik yavaş çalışma dışında. Belki biraz da gözle görülmesi bile zor olan takılma-donmalar yaşayabilirsin. Lakin uygulama desteği konusunda rahat olursun. Oyunlara girmeyelim. Çünkü yeni oyunların çoğu iPhone 4S için bile desteksiz çıkıyor. Eski oyunlarda sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hacı iPhone 4 ve 4S için en kusursuz sürüm hiç şüphesiz ki iOS 5.1.1'dir. Lakin uygulama desteği durumu maalesef ki 0. iOS 6 serisi dersen açıkçası onun da uygulama desteği yerlerde sürünüyor. Bırak iOS 7'li olarak kalsın; öyle kullan. Çok ciddi bir sıkıntı yaşamazsın birkaç saniyelik yavaş çalışma dışında. Belki biraz da gözle görülmesi bile zor olan takılma-donmalar yaşayabilirsin. Lakin uygulama desteği konusunda rahat olursun. Oyunlara girmeyelim. Çünkü yeni oyunların çoğu iPhone 4S için bile desteksiz çıkıyor. Eski oyunlarda sorun yok.

ios 7 olarak geldi şimdi telefonu kurmaya çalıştım ilkinde hesap oluşturulamadı şimdi de hesap limiti doldu diyo nasıl hallolur bu
  • Erturrk kullanıcısına yanıt
    5 3gs için efsaneydi 4 içinde 6
  • uygulama kullanmak istiyorsan ios 7!!!!

ios 5.1 destekleyen hiç uygulama kalmadı gibi birşey. Ben de yeni geçtim memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son ios 6 sürümü olan 6.1.3 efsaneydi iphone 4te. fakat bırak ios 6'yı neredeyse 7 bile desteklemeyen bazı appler görüyorum eski telefonumda. gerçi o appi yazanların embesilliği ama zaten ios 6ya geri dönmenin tek yolu jailbreak, o da güvenlik ve şarj sorunlarını beraberinde getiriyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.