Şimdi Ara

İphone 4 için en ideal sürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler amcam bana hediye olarak iPhone 4 verdi
    16 gb
    İos 4.3 yüklü
    İos 7 ölsemde yüklemem çok kasıyor
    İos 4te kalayımmı
    İos 5mi yükliyeyim
    İos 6mı yükliyeyim
    Jb yaptım cihaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 6 Kasım 2013; 17:47:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 5.1.1 akar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ve 6 yukleyebiliyor musun ki? Ayrıca 4 için 5.1.1 en iyisi ben de bu surumdeyim.6'da fena değil ufak takilma oluyor ama 7 pek önermem açıkcası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shsh ile oluyor sanırım. ben de 7 den 5 e shsh kaydı yardımı ile geçtim. yeni telefon almaktan kurtuldum.
  • İphone 4 sahibi olarak tüm sürümleri jb ve jbsiz olmak üzere kullandım. Geçebileceğin, telefonu kasmayan tek versiyon 5.1.1. Dir. Birde jb yaparsın untethered, bir iki tweak da kurdun mu tamamdır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4gn3t!c -- 6 Kasım 2013; 10:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Beyler amcam bana hediye olarak iPhone 4 verdi
    16 gb
    İos 4.3 yüklü
    İos 4te kalayımmı
    İos 5mi yükliyeyim
    İos 6mı yükliyeyim

Hocam güncelleme yaparsan ne ios 5 nede ios 6 ya yapabilirsin, direkt olarak ios 7 ye çıkar mevcut sürümün. Bence idare edebildiğin kadar 4.3 de kal çünkü biliyorsundur ios 7 iphone 4 e göre bir sürüm değil, cihazın performansını feci şekilde düşürüyor.

Edit: SHSH kaydın var ise eğer birşeyler yapabilirsin ama eksik bilgi vermiş olmayayım. Detayları konusunda bir bilgim yok yalnız, araştır güncelleme yapmadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahmut-Keskin -- 6 Kasım 2013; 11:18:40 >
  • quote:

16 gb
    İos 4.3 yüklü
    İos 4te kalayımmı
    İos 5mi yükliyeyim
    İos 6mı yükliyeyim

Eğer o telefona daha önce jailbreak yapılmamış ise IOS 5'e geçmen imkansız. Güncellemeye kalkarsan direk ios 7'e geçecektir. Yine de tinyumbrella ile shsh kayıtlarına bak. Googleda "tinyumbrella ile shsh kaydı nasıl alınır" yazdığında resimli kullanım linkleri çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ios 5.0.1 en ideal sürümü 1 sene kullandım bü sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: karako-c

ios 5.0.1 en ideal sürümü 1 sene kullandım bü sürümü

4s de bu sürümü kullanıyorum hiç güncellemedim 2 senedir ve gayet memnunum.

Tek sorunum teli kapatıp açtığımda arama yapamıyorum. Ağ dan hücresel veriyi 1-2sn lik açıp kapattığımda aramalara açılıyor telefon. Bu neden olur sizce ben anlam veremedim?

Bu arada tel. jb'li.
  • Bence,işini görüyorsa mevcut sürüme devam et,
    Macera aramaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

quote:

Tek sorunum teli kapatıp açtığımda arama yapamıyorum. Ağ dan hücresel veriyi 1-2sn lik açıp kapattığımda aramalara açılıyor telefon. Bu neden olur sizce ben anlam veremedim?

Bu arada tel. jb'li.

Bende 5.0.1 bir sene boyunca jailbreak'li kullandım.Tuş kilidi kapalı olduğunda bazen wi-fi çekmeme sıkıntısı oluryordu. ios'un bu tarz ufak tefek hataları mevcut.Çok stabil bir sürümki 5.0.1 ben bu tarz hataları görmezden geliyordum.Büyük ihtimalle jailbreak'den kaynaklanan bir hatadır. Şu an 6.1.3 kullanıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

quote:

Bu arada tel. jb'li.

Bende 5.0.1 bir sene boyunca jailbreak'li kullandım.Tuş kilidi kapalı olduğunda bazen wi-fi çekmeme sıkıntısı oluryordu. ios'un bu tarz ufak tefek hataları mevcut.Çok stabil bir sürümki 5.0.1 ben bu tarz hataları görmezden geliyordum.Büyük ihtimalle jailbreak'den kaynaklanan bir hatadır. Şu an 6.1.3 kullanıyorum

Bende wi-fi de herhangi bir sorun olmuyor ama ufak tefek sorunlar oluyor maalesef. Mesela bazen oluyor ki, mesaj sesi falan 2 kez tekrarlıyor. Yani demek istediğim şu şekilde, mesaj sesi atıyorum daktilo olsun, çalma şekli "dak-daktilo" şeklinde oluyor. bu şekilde benzetmeyle anlatmaya çalıştım :) kısa süreli 2 ses üste üste binmiş gibi.
    Uzun lafın kısası bazı tuhaflıklar olsada memnunum ben 5.0.1 sürümünden.

• 5.1.1 sürümü üstüne tanımam.
  • 5.1.1 den memnunum, 6 yı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

quote:

16 gb
    İos 4.3 yüklü
    İos 4te kalayımmı
    İos 5mi yükliyeyim
    İos 6mı yükliyeyim

Hocam güncelleme yaparsan ne ios 5 nede ios 6 ya yapabilirsin, direkt olarak ios 7 ye çıkar mevcut sürümün. Bence idare edebildiğin kadar 4.3 de kal çünkü biliyorsundur ios 7 iphone 4 e göre bir sürüm değil, cihazın performansını feci şekilde düşürüyor.

Edit: SHSH kaydın var ise eğer birşeyler yapabilirsin ama eksik bilgi vermiş olmayayım. Detayları konusunda bir bilgim yok yalnız, araştır güncelleme yapmadan önce.

istedigin firmware i yükleyebilir. fw indirsin, sonra itunes acıkken shifte basıp dosyayı gostersin, bitti.

• druen kullanıcısına yanıt
    SHSH kaydı var ise dediklerini yapabilir. O da hangi sürümden alınmışsa kayıt o sürüme düşebilir yada çıkabilir.
  • 5.1.1 e düşürdüm ben 7 den en ideal sürüm bence i4 için.

• 5.1.1 jb yap istediğin akdar tweak kur akıyor tel..
    ama ama foursquare facebook gibi uygulamaların akıcı olması halen can sıkıntısı... oyunların güncellemeleriyle artık takılır hal alması cabası...
  • yerinden kımıldama 4.3 te kal kımıldarsan suda boğulursun benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut-Keskin

SHSH kaydı var ise dediklerini yapabilir. O da hangi sürümden alınmışsa kayıt o sürüme düşebilir yada çıkabilir.

adamın versiyonu 4.3 shsh kaydını napsın 5.1 e gecmek icin... direk firwmware indir , itunes acıkken shift+restoredan fw i yükle bu kadar. 10 kere yaptıgım sey. ne shsh si , bilmiyorsan bulandırma ortalıgı lütfen , pfff
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.