Şimdi Ara

iPhone 4 Home Tuşunu Tamir için Adres? İst - Anadolu Yakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Home tuşum 2-3 aydır hiç çalışmıyor durumda. tavsiyelerin hiçbiri işe yaramadı.

İstanbul Anadolu yakasında telefonumun tuşunu sorunsuz ve hızlı bir şekilde değiştirecek bir yer tavsiyesi olan var mıdır acaba?
    Yarın gidip yaptırmayı düşünüyorum.

Bir de fiyatı ne kadar tutar acaba?

Teşekkürler,

• Faydalı bi konu olabilir zira bigün hepimize lazım olucak böyle bişey...
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Takip..

"357.Dönem (Kasım 2014) Kısa Dönem - Yedek Subay Adayları"
    357. Dönem Liste Kayıt - 357. Dönem Liste Görüntüle
    _
  • bağdat caddesinde, divan pastanesi var yolun sağ tarafında, onun karşısında bir "mavi" mağazası var, orada bir "blackapple" dükkanı var benim hep gittiğim yer. güvenilir bir yer ve öyle kazıkçı falan değildir. home tuşunu 75 tlye değiştiriyorlar. bu linkten de bakabilirsiniz
    siz mağaza karşısındaki starbuckstan kahve alıp bitirmeden onlar yapıp bitirmiş olur hızlıdırlar da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin9103 -- 31 Aralık 2011; 0:56:44 >

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Faydalı bi konu olabilir zira bigün hepimize lazım olucak böyle bişey...

Katılıyorum en çok çekindiğim bir arıza..
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • Ne kadar surede bozuldu ?

Orijinalden alıntı: engin9103

bağdat caddesinde, divan pastanesi var yolun sağ tarafında, onun karşısında bir "mavi" mağazası var, orada bir "blackapple" dükkanı var benim hep gittiğim yer. güvenilir bir yer ve öyle kazıkçı falan değildir. home tuşunu 75 tlye değiştiriyorlar. bu linkten de bakabilirsiniz
    siz mağaza karşısındaki starbuckstan kahve alıp bitirmeden onlar yapıp bitirmiş olur hızlıdırlar da..

Kesinlikle faydali bi paylasim oldu bu
    | Play Station 4 - Fifa 22 |

• benim de bazen gec algiliyor, bazende super algiliyor.. cok sinir bir durum.. bu sekilde idare ediyorum.. ayni sekilde 2 arkadasimda bu skintiyi yasiyor.. telefonlar garantili, garantiye gondermek mi mantikli tamir mi? garantiye gidince de 1 aydan once gelmiyor sanirim?

Orijinalden alıntı: chinaski

benim de bazen gec algiliyor, bazende super algiliyor.. cok sinir bir durum.. bu sekilde idare ediyorum.. ayni sekilde 2 arkadasimda bu skintiyi yasiyor.. telefonlar garantili, garantiye gondermek mi mantikli tamir mi? garantiye gidince de 1 aydan once gelmiyor sanirim?

Selam
    8 cihazi tamir ettigim yontemi anlatiyorum
    Home tusundaki aralara 2 damla kolonyagi damlatilir
    Cok abartmandan parmagin etli kismi ile tusa basip masaj yapilir gibi aralardan kolonyanin ice sizmasi saglanir
    Tus tam performans saglayana kadar isleme devam edilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.