Şimdi Ara

iPhone 4 Havuza Dustu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Zaten Bilgisayara Takılıyken Şarj oluyor Ama Restore a Geçtiğince Bir Süreliğini Şarj Olmuyor Diye Biliyorum. O Sürede Kapanıyor Olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Catalyst

    hocam telefonu sudan çıktıktan sonra açma denemesinde bulunmadan direk pirince atmanız gerekirdi. devreler suyu yedikten sonra artık çalışması çok düşük bir ihtimal. bende sizin gibi -iphone değil ama başka bir telefonu- suya düşürdükten sonra açmayı denemiştim. Ekran sürekli açılır gibi olup kapanıyordu. Pirincin içine koydum 1 gün bekledim ama olmadı tamire götürdüğümde devreler paslandı ölmüş bu telefon dediler. Üzerine suyu (Soğuk) içtik bizde

    Benimde ilk kez basima geldigi icin bir salaklik yapip acmaya calistim. En azindan bundan sonra bir telefonu suya dusurursem acmamam gerektigini biliyorum.

    @TenSetz
    Hocam yalniz ben telefonu bilgisayara taktigim zaman telefon acilmiyor. Telefonu sadece prize takip sarj ettigim zaman aciliyor. Onun disinda bilgisayara takinca hic bir sekilde acilmiyor. Ilk kez bilgisayara takip restore denedigim zaman telefon kapaliydi ama ona ragmen iTunes goruyordu. Simdi gormuyor. Ancak belki telefonu bir sekilde acik tutup bilgisayara takabilirsem belki o zaman gorebilir.




  • Bence Servise Götürün Fiyat Alın Derim. Abartı Bişey Değilse Yaptırırsınız.
  • Biraz daha pirinc icinde bekletip sonra yeniden deneyecegim. Eger olmazsa o zaman servise goturecegim.
  • sadece bataryanız hasar görmüş gibi görünüyor. bence pil değişimi ile cihazınızı eski haline getirebilirsiniz. şansınız var ki tatlı suya girmişsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y!g!T

    Bassagligi dileyenlere tesekkurler, eyvallah.

    199 dolara Apple sudan zarar goren telefonlari degistiriyormus. O yuzden servise vermektense(eger servis daha pahaliysa) direk 199 dolara degistirmek daha iyi olur diye dusundum. Tabi yine de belki kendiliginden duzelir umuduyla oyle internetde gordugum seyleri deniyorum.

    Bir de yazmayi unutmusum telefonun ekranindada gariplik var. Artik neresine su kactiysa ekranda bulaniklik gibi bir sey var.


    Bunun için Apple Stora'a gitmek gerekiyor bildiğim kadarıyla.
    Ve Türkiyede Apple Store yok.




  • Amerika ve Ingiltere'de Apple Store'un icinde bulunan Genius Bar'da yapiliyor bu tur degisimler. Bende sanmiyorum ki Turkiye'de olsun bu uygulama.
  • Sali gununden beri telefon pirinc kavanozunun icinde duruyordu. Bugun cikardim kavanozdan telefonu acmayi denedim. Telefon direk acildi. Her sey normal olarak calisiyordu. Gecen sali baktigimda wifi calismiyordu, iPod bolumu acilmiyordu. Bugun bunlarin hepsi normal sekilde calisiyordu. Hatta telefonun ekranindaki bulaniklik da duzelmisti. Telefonu kablodan cikarttigim zaman da calismaya devam etti. Daha sonra telefonu yeniden kablo ile bilgisayara baglayayim dedim ve telefon kapandi.

    Bende telefonu restore edersem belki duzelir diye telefonu restore ettim. Hat icinde olmadigi icin telefon sadece acil aramalara acik durumdaydi. Baska bir sey yapamiyordum. Daha sonra hatti taktim ancak telefon hala sadece acil aramalara acik sekildeydi. Internetden arastirdim restore edersem sorunun duzelecegini okudum. O zamandan beri telefonu restore etmeye calisiyorum ancak basarili olamadim.

    Ilk baslarda telefonda apple simgesi cikiyordu sonra hemen kapaniyordu. Simdi oda olmuyor telefon kapali durumda. Hic bir sekilde ekran acilmiyor. Telefonu DFU moduna aldigim zaman iTunes telefonu goruyor ancak DFU moduna almazsam gormuyor. DFU moduna alip restore etmeyi deniyorum ancak iTunes 1601 hatasini veriyor. Hata The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occured (1601). Burda ok dedigim zaman telefon DFU modundan cikiyor dolayisiyla iTunes telefonu gormuyor. Daha sonra tekrar DFU moduna alarak recovery surecini yeniden baslatabiliyorum ancak sonuc gene 1601 hatasi oluyor. Yaklasik 10 kere denedim.

    Telefonu bilgisayara baglamak yerine elektrik prizine bagladigim zamanda telefonu iTunes'a baglayip recovery etmem gerektigini soyleyen resim cikiyor. Internetde arastirdim iReb programiyla bu 16xxlu hatalar cozuluyormus ancak programi denememe ragmen sorun cozulmedi.

    Telefon preparing iPhone for restore ekraninda 5 dk kadar kaliyor ve daha sonra yine 1601 hatasini aliyorum. Var midir basina gelen ya da nasil cozulecegini bilen?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

     iPhone 4 Havuza Dustu



    güvenle yıkayın


    lol !!!
  • ee ne oldu sonuc servise mi götürmek zorunda kaldın?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oni0n

    ee ne oldu sonuc servise mi götürmek zorunda kaldın?


    Telefonu Genius Bar'da degistirdim. Normal fiyat $199 ancak gorustugum gorevli iyi biri cikti ve bedavaya degistirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.