Şimdi Ara

İphone 4 güncelleme. Recovery modda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun 4.3.3 versiyona sahip iphone 4 ümü 5.1 e güncelle dedim. önce versiyonu indirdi sonra yedekledi. yüklemeye başlarken telefon açıldı kapandı itunes hata verdi. şu an iphone un ekranında sadece itunes yazısı ve kablo işareti var. kabloyu taktıgımda itunes kurtarma modunda bir iphone buldu. Bu iphone un itunes ile kullanılmadan önce geri yükleme yapılması gerekiyor. yazıyor. Geri yuklemeye basıyorum hata veriyor. Ne yapmam lazım lütfen yardı medin telefon kilitlendi?

• kardeş 5.1 indir sonra dfu moda alıp yükle sorun yaşamazsın bazen itunes öyle yapıyor ugrasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: rahatolun

kardeş 5.1 indir sonra dfu moda alıp yükle sorun yaşamazsın bazen itunes öyle yapıyor ugrasma

usta cevabın için teşekür ederim. tiny umberalla ile recovery moddan çıktım. 5.1 i nerden indirim ve dfu modu almaya biliyorum fakat itunes ile mi yukluycem gene? biraz açarmısın teş ederim.
  • Hocam once 5.1 yukleme dosyasini herhangi bi siteden bilgisayariniza indirin,sonra telu dfu moduna alin,ondan sonra itunes h acin,itunes cihazi gordukten sonra shift e basili tutarak itunes taki geri yukle secenegini tiklayip indirdiginiz 5.1 dosyasini gosterin.bu sekilde sorunsuz yuklemeyi bitirmesi lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliakalin

Hocam once 5.1 yukleme dosyasini herhangi bi siteden bilgisayariniza indirin,sonra telu dfu moduna alin,ondan sonra itunes h acin,itunes cihazi gordukten sonra shift e basili tutarak itunes taki geri yukle secenegini tiklayip indirdiginiz 5.1 dosyasini gosterin.bu sekilde sorunsuz yuklemeyi bitirmesi lazim..

hocam dediginizi birebir yaptım geri yükleme apple dan dogrulanıyor dedi sonra 1602 hatasını verdi off :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Hocam once 5.1 yukleme dosyasini herhangi bi siteden bilgisayariniza indirin,sonra telu dfu moduna alin,ondan sonra itunes h acin,itunes cihazi gordukten sonra shift e basili tutarak itunes taki geri yukle secenegini tiklayip indirdiginiz 5.1 dosyasini gosterin.bu sekilde sorunsuz yuklemeyi bitirmesi lazim..

hocam dediginizi birebir yaptım geri yükleme apple dan dogrulanıyor dedi sonra 1602 hatasını verdi off :(

i reb indir onla dfu moda almayı dene düzelir
  • hocam bide c/windows/sistem32/drivers/etc/hosts dosyasını not defterı ıle acıp, en altta 74.208.10.249 gs.apple.com yazıyorsa onu silip tekrar denermisin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sorunu hallettim. ÇÖzümü önce firmware dosyasını (5.1) direk c: sürücüsünün içine attım system32/drivers/etc altındaki host dosyasını sildim
    tinyumbrellayı açıp exit recovery butonu ile recovery moddan cıktım cihaz açılınca i tunesdan shift tusuna basıp firmware dosyasını seçip geri yükle dedim şu anda güncellendi ve tel açıldı..
  • quote:

hocam bide c/windows/sistem32/drivers/etc/hosts dosyasını not defterı ıle acıp, en altta 74.208.10.249 gs.apple.com yazıyorsa onu silip tekrar denermisin..

hocam sagolasın host dosyasını direk silerek yaptım olmustu yardımlarınız için teşekürler. güncelleme başarılı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.