Şimdi Ara

İphone 4 GSM Bad Esn Türkiyede Çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Bir tane iphone 4 GSM modelinden var sıfır, uygun fiyata fakat Bad Esn. Bad Esn unlock ve jailbreak yapıldıktan sonra Türkiye şebekelerinde çalışır mı? Herhangi bir sıkıntı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Benim bildiğim Bad Esn sadece CDMA'larda oluyor
  • Sprint yazılmış. Sprint CDMA operatörü GSM değil. Çalışmaz yani Türkiye'de
  • Anladım, ürün özelliklerinde GSM yazmış, sanırım yanlıs işaretlemiş. Yardım için teşekkür ederim.
  • sprint modellerinde cdma nın yanında gsm kısmıda var. iphone 8gb ve iphone 4s ler sprint modelleri hem cdma hemde gsm. sonuc olarak simle çalışır ama bu ürün yeni çıktı ve is 5 yukludur. bu yuzden kırılmadığı için çalışmaz. hatta bazı söylentilere göre sprintin bazı iphone modelleri direk unlocklu çıkmış.
  • fiyatıda ne kadar uygun 211 dolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok acil bikaç sorum var;

1-Sprint'li phone 4s (bad ESN li) Türkiye de ki sim kartlarla kullanılabilir mi,bi sorun çıkar mı sonradan?

2-AT&T'li phone 4s(jailbreak yapılmış,cydia yüklenmiş) , Türkiye de ki sim kartlarla kullanılabilir mi,bi sorun çıkar mı sonradan?

Şimdiden çok teşekkürler cevap veren arkadaşlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Arkadaşlar çok acil bikaç sorum var;

1-Sprint'li phone 4s (bad ESN li) Türkiye de ki sim kartlarla kullanılabilir mi,bi sorun çıkar mı sonradan?

2-AT&T'li phone 4s(jailbreak yapılmış,cydia yüklenmiş) , Türkiye de ki sim kartlarla kullanılabilir mi,bi sorun çıkar mı sonradan?

Şimdiden çok teşekkürler cevap veren arkadaşlara...

Bed esn'e nedir arkadaşlar bende kitlendim. sim kart yuvası olan iphone 5 alıcam strint kilitli ama bed esn'e denen birsey duydum ne oldugunu bilmediğim icin alamıyorum:(
  • Bad ESN benim bildiğim kadarıyla kontratlı alınıp taksitleri ödenmediğinde oluyor.
  • Bad ESN olan Sprint, Verizon ve ATT ler unlock olurmu veya gevey ile çalışırmı? bir çok siteye lyazdım cevap alamadım belki burdan bir cevap çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.