Şimdi Ara

İPHONE 4 GARİP BATARYA SORUNU ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7.1.2 yüklü iphone 4 de şarzım mesela %48 ken şarza takartakmaz %51 52 felan oluyor ayrıca telefon şarzdayken %98 %99'a gelince kalıyor çok yavaş şarz oluyor ama şarzdan çıkarıp cihazı kapatıp açınca %100 oluyor nedeni nedir. ayrıca bataryam 6 ay önce felan değişti garantiye gitti batarya değiştini söylediler. batarya kalibrasyonu felanmı gerekli sorun nedir ?

• Telefonun pilini kapanana kadar bitirin ve en az 3 saatliğine şarjda bırakın.Böylece kalibrasyon yapılmış olur.Buarada bataryanın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız %40'ın altına düşmeden şarja takın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Telefonun pilini kapanana kadar bitirin ve en az 3 saatliğine şarjda bırakın.Böylece kalibrasyon yapılmış olur.Buarada bataryanın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız %40'ın altına düşmeden şarja takın.

hiç duymadım hocam ama denemekte fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti den batarya degistiren firma kim, apple store mu genpa teleservis falan mi ? bir de ios 7.1.2 ye ne zaman guncelledin,hani guncelleme yaptigin surum de tam batarya dusmani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin yaptını tam bilmiyorum çünkü telefon başka kişideydi ama galiba apple store çünkü kutusunda genpa felan yazımıyor ayrıca ios 7.1.2 ilk çıkınca restore yaparak yükledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    12 ay önce açıldı
    iPhone 15 ekran sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.