Şimdi Ara

iphone 4 garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce türkiye garantili bir iphone 4 aldım cihaz teknosadan alınmış ve evo bilgi teknolojileri san. tic ltd. şti. den 20 ay kadar garantisi var benim merak ettiğim cihaz bir şey olursa (Allah göstermesin) bu şirketin değişim yapma ihtimali ne bu şirketin sitesini bile bulmadım ve bir kaç tane olumsuz referansını duydum eğer bir bilginiz varsa ve yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ediyorum

• Moralini bozmak gibi olmasın ama teknosadan alındığını sanmıyorum
    EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE paralel ithalat cihazı gibi geliyor durum
    içinden 3lü piriz çıkmışsa kesin gibi birşey paralel ithalat olması
    bozulursa servisi sıkıntı faturada ne yazıyo ona bakmak lazım nerden faturalı
    Darty bir ara bundan satıyordu
  • Aynen o dediginden hocam 3lu biriz var garanti belgesi yok ama firimayi aradiginda garantiyi gordu sistemden 20 kusur ay garantisi var dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

Aynen o dediginden hocam 3lu biriz var garanti belgesi yok ama firimayi aradiginda garantiyi gordu sistemden 20 kusur ay garantisi var dedi

Paralel ithalat garantisi hiç olmamasından iyidir inşallah kazasız belasız kullanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurnet2000

quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

Aynen o dediginden hocam 3lu biriz var garanti belgesi yok ama firimayi aradiginda garantiyi gordu sistemden 20 kusur ay garantisi var dedi

Paralel ithalat garantisi hiç olmamasından iyidir inşallah kazasız belasız kullanırsınız

En kötü ihtimalle yurtdışına giden bi yakınınıza verirsiniz, özellikle AB ülkelerinde (mesela şahsen ingiltereden yeni değiştirdim ben, arkadaş sayesinde..sağolsun..) sorgusuz sualsiz yenisiyle değiştiriyorlar. Haberiniz olsun bundan da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.