Arkadaslar, Avrupada ki bazı operatörler ve USA AT&T tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK yapıldığı söyleniyor bu ne kadar doğrudur acaba yaptırabilirmiyiz.
quote:
Orijinalden alıntı: ozeraksu
Arkadaslar, Avrupada ki bazı operatörler ve USA AT&T tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK yapıldığı söyleniyor bu ne kadar doğrudur acaba yaptırabilirmiyiz.
öyle birşey yok. olsaydı herkes gevey, unlock peşinde olmazdı.
hıc 200 dolar fılan veremem vallahı zaten ocakta 2 senesı doluyor otomtıkmen factory unlock olacak :D ios 5 guncellemesı de yenılenır o zaman pasa pasa gecerım aslında jaılbreaksız kullanıssız gelıyor bana ıphone :D ne zengın edıcem apple ı zaten olmus dunyanın 2 numarası :D
?
quote:
Orijinalden alıntı: mrcaptain
hıc 200 dolar fılan veremem vallahı zaten ocakta 2 senesı doluyor otomtıkmen factory unlock olacak :D ios 5 guncellemesı de yenılenır o zaman pasa pasa gecerım aslında jaılbreaksız kullanıssız gelıyor bana ıphone :D ne zengın edıcem apple ı zaten olmus dunyanın 2 numarası :D
Nasıl yani? 2 sene dolunca otomatik unlock mu oluyor cihazlar?
ben amerıka bestbuy dan almıstım yaklasık 2 sene oldu netten baktıgımda ocak ayının ılk haftasında cıhaz unlock olacak yazıyr sabırla beklıcez :D alırken baya dusunmustum zaten arada gıdıyorum amerıkaya acılmazsa att ye basvururum :D sonucta faturası var amerıkan forum sıtelerını takıp edersenız var zaten boyle sey
peki nerden anlıyoruz 2 senenin dolduğunu? at&t hatlar içinde geçerlimi bu uygulama?
şu 2 sene olayını açarmısınız at t için
quote:
ben amerıka bestbuy dan almıstım yaklasık 2 sene oldu netten baktıgımda ocak ayının ılk haftasında cıhaz unlock olacak yazıyr sabırla beklıcez :D alırken baya dusunmustum zaten arada gıdıyorum amerıkaya acılmazsa att ye basvururum :D sonucta faturası var amerıkan forum sıtelerını takıp edersenız var zaten boyle sey
sorun yasayabilirsin. yapmazlarsa attye karsi cik bastir. benim 4 telefonumun sozlesmesi bitmeine ragmen unlock yapmiyoruz dediler. oyle bir sey yok diye bisey geveledi telefondaku kisi. ugraslar sonucu yaptirabildim...
att sim locklu cihazlarda sanırım bu mümkün gözükmüyor sözleşme bitse bile bunu kaldırması kimsenin işine gelmez gibi geliyor bana
Ben orange uk dan alinma cihazimi yaptirdim 50tl ye, konusunuda actim ama forumda gevey rantcilari oldugu icin pek gundemde tutulmadi.arastirirsaniz var oldugunu gorursunuz.belli operatorler icin.
quote:
hocam at&t cihaz mı sizinkisi veya at&t cihazlardada bu olay oluyor mu?
quote: