Şimdi Ara

iphone 4 factory unlocked (ömür boyu sim kilit kaldırma ) işlemi nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
27.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Avrupada ki bazı operatörler ve USA AT&T tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK yapıldığı söyleniyor bu ne kadar doğrudur acaba yaptırabilirmiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeraksu

Arkadaslar,
    Avrupada ki bazı operatörler ve USA AT&T tarafından kilitli iphone ların FACTORY UNLOCK yapıldığı söyleniyor bu ne kadar doğrudur acaba yaptırabilirmiyiz.

öyle birşey yok.
    olsaydı herkes gevey, unlock peşinde olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeraksu

http://farkbul.net/iphone-4/22645-iphone-4-factory-unlocked-omur-boyu-sim-kilit-kaldirma-islemi-nasil-yapilir.html

burda anlatılmış nasıl yapıldığı ne kadar doğrudur bilemiyorum

Bunlar dolandırıcı olmasın?

• O sitede amerika at&t görünüyor mu ? ( telefonla baktım göremedim )
  • Ben göremedim ama yaptıklarını söylüyorlar

ancak

http://iphoneperest.org/2011/04/tum-iphonelar-icin-170-dolara-kalici-unlock
    http://iphoneperest.org/2011/04/attye-kilitli-iphone-4ler-icin-kalici-unlock-soylentisi

burada anlatılmış att kartlı cihazlara da yapılıyor sanirim

• Benim cihazim kilitliydi aylar once allgsmunlock dan sim kilitsiz hale getirttim.
    Allgsmunlock.com dolandirici degil.
    Forumda konusuda vardi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hıc 200 dolar fılan veremem vallahı zaten ocakta 2 senesı doluyor otomtıkmen factory unlock olacak :D ios 5 guncellemesı de yenılenır o zaman pasa pasa gecerım aslında jaılbreaksız kullanıssız gelıyor bana ıphone :D ne zengın edıcem apple ı zaten olmus dunyanın 2 numarası :D
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcaptain

hıc 200 dolar fılan veremem vallahı zaten ocakta 2 senesı doluyor otomtıkmen factory unlock olacak :D ios 5 guncellemesı de yenılenır o zaman pasa pasa gecerım aslında jaılbreaksız kullanıssız gelıyor bana ıphone :D ne zengın edıcem apple ı zaten olmus dunyanın 2 numarası :D

Nasıl yani? 2 sene dolunca otomatik unlock mu oluyor cihazlar?
  • ben amerıka bestbuy dan almıstım yaklasık 2 sene oldu netten baktıgımda ocak ayının ılk haftasında cıhaz unlock olacak yazıyr sabırla beklıcez :D alırken baya dusunmustum zaten arada gıdıyorum amerıkaya acılmazsa att ye basvururum :D sonucta faturası var amerıkan forum sıtelerını takıp edersenız var zaten boyle sey
  • peki nerden anlıyoruz 2 senenin dolduğunu? at&t hatlar içinde geçerlimi bu uygulama?
  • şu 2 sene olayını açarmısınız at t için
  • quote:

ben amerıka bestbuy dan almıstım yaklasık 2 sene oldu netten baktıgımda ocak ayının ılk haftasında cıhaz unlock olacak yazıyr sabırla beklıcez :D alırken baya dusunmustum zaten arada gıdıyorum amerıkaya acılmazsa att ye basvururum :D sonucta faturası var amerıkan forum sıtelerını takıp edersenız var zaten boyle sey

sorun yasayabilirsin. yapmazlarsa attye karsi cik bastir. benim 4 telefonumun sozlesmesi bitmeine ragmen unlock yapmiyoruz dediler. oyle bir sey yok diye bisey geveledi telefondaku kisi. ugraslar sonucu yaptirabildim...
  • att sim locklu cihazlarda sanırım bu mümkün gözükmüyor sözleşme bitse bile bunu kaldırması kimsenin işine gelmez gibi geliyor bana
  • Ben orange uk dan alinma cihazimi yaptirdim 50tl ye, konusunuda actim ama forumda gevey rantcilari oldugu icin pek gundemde tutulmadi.arastirirsaniz var oldugunu gorursunuz.belli operatorler icin.
  • quote:

hıc 200 dolar fılan veremem vallahı zaten ocakta 2 senesı doluyor otomtıkmen factory unlock olacak :D ios 5 guncellemesı de yenılenır o zaman pasa pasa gecerım aslında jaılbreaksız kullanıssız gelıyor bana ıphone :D ne zengın edıcem apple ı zaten olmus dunyanın 2 numarası :D

hocam at&t cihaz mı sizinkisi veya at&t cihazlardada bu olay oluyor mu?
  • quote:

Kontrati biten ip 4 otomatikmen unlock oluyor mu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47747580/mpage_1/key_Allgsmunlock/tm.htm

Bütün sayfaları okumak zor gelirse kısaca şunu söyleyeyim, AT&T için simkilit kalkıyordu. Ara ara yaptılar ve 170$ gibi bir fiyatı vardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.