Şimdi Ara

iPhone 4 facebook sorunu.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
41.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Safak Akpınar

Ankara bahçelievlerde oturuyorum..Durumu güncelleyince istanbul-bahçelievler diyor birde map açınca rasgele bi yeri gösteriyor :) karışık işler

benım ikamet ettıgım yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Yok mu bunun çaresi

sadece o markaya ve modele göre çıkartılmış olan facebook uygulamaları var, misal benim cihaz için Facebook for LG gibi..Bu tarz marka bazlı uygulamaları kullanınca altına direkt olarak markayı yazıyor fakat tabi uygulamanın içeriği önemli..Altına facebook for LG yazmış ne yapayım ben içeriği düzgün göremedikten sonra Apple için var mı böyle bir özel facebook uygulaması tam bilmiyorum açıkcası ama zaten mevcut olan facebook for iphone diye mi geçiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: __Toprak__

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Yok mu bunun çaresi

sadece o markaya ve modele göre çıkartılmış olan facebook uygulamaları var, misal benim cihaz için Facebook for LG gibi..Bu tarz marka bazlı uygulamaları kullanınca altına direkt olarak markayı yazıyor fakat tabi uygulamanın içeriği önemli..Altına facebook for LG yazmış ne yapayım ben içeriği düzgün göremedikten sonra Apple için var mı böyle bir özel facebook uygulaması tam bilmiyorum açıkcası ama zaten mevcut olan facebook for iphone diye mi geçiyor?

Mevcut olan uygulama sadece facebook için geçiyor ama bu zaten iphone'a özgü bir sürüm. Gerçi ipod'ta da çalışıyor ve ipodtan da yazınca iphone aracılığıyla gönderildi diyordu eskiden

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Benim facebook cildirdi pendikten atiyorum utanmasa rusya aciklari yazicak locationda

:) :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memomur

Buraya yorum yazan (bilgi paylaşan değil) arkadaşların çoğunu maalesef anlayamıyorum. Adam size birşey sormuş, rica etmiş. Ne hâle getirmişsiniz olayı. Iphone ile yazsa nolacak!? gibi saçma sapan reaksiyonlara girmişler. Arkadaşlar! Burası teknik bilgi danışılıp, paylaşılacak bir bölüm. Donanımhaber Forum'da insanları yargılamak diye bir bölüm varsa, o bölümde bir konu açın, insanların tercihleriyle doyasıya alay edin. Buradaki kısır konuşmaya bakınca da sonuçta, siz akil adamların buraya herhangi bir çözüm getiremediğiniz ve harbiden çok boş muhabbet ehli olduğunuzu görüyorum. Ve bir Forum müdavimi olarak üzülüyorum..

Bu cevabı forumun girişine asacan herkez akıl hocası kesiliyor çözüm bulmuyorsan yorumda yapma elinize saglık

• quote:

Orijinalden alıntı: okan86

Bİ DE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM EĞER HAVAYSA HAVA. SONUÇTA BU SEKTÖRDE İPHONE NUN YERİ ORTADA. ÇÜNKÜ İPHONE CEP TELEFONU DEĞİL :)

MALUM O BİR AKILLI TELEFON.

Yuru be hocam :) eline saglık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris35

abi bendede mobil yazıyo hatta arkadaşada sormuştum sende çıkıyomu diye evet dedi sonrada baktığımda onunkilerde mobil olmuş problem bizde değil dağılın :D

:) :) :)
  • Facebook black beri yazıyor İphone hala yazmıyor mu twitter takilacaz ozaman :) çifte standarta hayır yazmiyacaksa kimsede yazmasın
  • git bidaha indir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

git bidaha indir :D

Şu mesajınızın amacını açıklar mısınız? Konudaki 1 yorumu bile okumadan, hiçbir kimseye hiçbir yararı olmayan boş ve gereksiz bir mesaj atıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBalaclava

quote:

Şu mesajınızın amacını açıklar mısınız? Konudaki 1 yorumu bile okumadan, hiçbir kimseye hiçbir yararı olmayan boş ve gereksiz bir mesaj atıyorsunuz.

Mesajlarin hepsini okudum cozulmusmu diye cogu arkadas sorunun gereksiz olsugunu dusunmus bencede oyle ama cozumude tekrar indirmek !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Mesajlarin hepsini okudum cozulmusmu diye cogu arkadas sorunun gereksiz olsugunu dusunmus bencede oyle ama cozumude tekrar indirmek !

Emin olun çözümü tekrar indirmek değil.

• quote:

quote:

quote:

Bendede face app da sorun vardi tekrar yukledim duzeldi.
  • arkadasım iphone uzerındekı youtube uygulaması sadece twitter uzerınden video paylasabılıyorsun, yapacagın sey cok basıt, sayfandakı her hangı bir youtube vıdeosuna gır acıldıgında menu altında arama kısmı var ordan ıstedıgın vıdeoyu arat ve paylaş butonuyla telefonundan vıdeonu paylaş, bu sorunu bende yasamıstım bır gun oyle denerken buldum, yenı yazılımda youtube uygulamasının dırek olarak facebook uzerınden vıdeo yayınlaması ıcın yama yapılacakmıs.

via iphone olayına gelınce, bununla alakalı pcworld dergısınde bır makale okumustum
    http://www.pcworld.com/article/225845/why_apple_tracks_you_via_iphone_its_not_why_you_think.html burda benzer bır olaydan bahsedıyordu sanırım bu yuzden bb harıc tum telefonlarda vıa mobıle yazısı cıkmaya basladı, bakalım yenı surumde herhangı bır degısıklık yapılacak mı

benım sorum işe şu, facebook java tabanlı uygulama ve oyunları neden ıphone uzerınden kullanamıyorum, texas poker uygulaması ıcın iphone uygulaması var ama farmwille fiswille okey vb uygulamar ıcın herhangı bır sey yok acaba bu durum mac. flash uygulamalarının ıphone da cvalısmamasından mı kaynaklı, acaba bu texas poker uygulaması hangı yazılımla uretılmış_

• Bravo
  • ne oldu sorun duzeldımı merak ettım :)
  • arkadaşlar arkadaşın sorduğu sorunun cevabını bilmiyorum ama ben iphone 4 ten facebook uygulamasını kullanarak facebook hesabımı açtığımda bir süre sonra uygulamadan çıkıyor
    sohbet kısmına geçmek istediğimde yada başka bir bölüme girmek istediğimde uygulamadan atıyor?

acaba nedendir bilen var mı?
  • Bence üst konu olmalı bu biri bu dertten kurtarsın bizi
  • twitter'a geçin bırakın faceyi uyuz oluyorum iphone için yaptıkları proğrama zaten sosyal ağ proğramı ama paylaş butonu yok kullanmıyorum telefondan artık facebook
  • dert ettiğiniz şeye bak Applestore da mypad facebook uygulaması var onu kurun. face bu programla girip durum güncelledinizde elma logosu cıkıyor maypad for iphone ile yazıyor....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.