Şimdi Ara

İphone 4 en ince ve hafif kılıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.fonefon.com/pinfo.asp?pid=318#
    0,3 mm kalınlığında dedi müşteri hizmetlerindeki yetkili varmı daha ince ve hafif olan?

• Bu site güvenilir mi acaba, ilk defa duyuyorum, tam aradığım kılıf ve ücretsiz kargo...eğer alış veriş yapan varsa sipariş veriyim bari bende (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Bu site güvenilir mi acaba, ilk defa duyuyorum, tam aradığım kılıf ve ücretsiz kargo...eğer alış veriş yapan varsa sipariş veriyim bari bende (:

aynen ya baya ilgiliydi satıcı sürat kargo ile ücretsiz..sanırım 1-2 dolara falan alıorlar çinden öle kar koyup satıorlar..benim korkum ekranı nasıl korucaz?
  • Ekranıda mecbur ekran koruyucu ile korucaz başka bi seçenek yok,

Aslında bodyguardz ın full paket olanlarından almak lazım (ön-arka-yanlar), ama onlar uzun ömürlü olur mu tam koruma sağlar mı emin değilim.

• 0.2 mm dior o daha mı ince nedir :) ama beyazı yok sanırm..benim beyaza olmaz sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 11 ince kılıf tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evt siyah var sadece sanırsam ama bazı telefoncularda mevcut her rengi 5 lira ama denk gelirse artık genelde pek çeşit olmuyo telefoncularda boş boş çıkmak zorunda kalıyo insan.
  • arayşlara devam o zaman :)
  • quote:

Bu site güvenilir mi acaba, ilk defa duyuyorum, tam aradığım kılıf ve ücretsiz kargo...eğer alış veriş yapan varsa sipariş veriyim bari bende (:

az önce kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verdim ürünü güvenilir firmaya benzio
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Bende alabilirim aslındaa ekranda jelatin var şeffaf herhalde çizilmez öle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Bende alabilirim aslındaa ekranda jelatin var şeffaf herhalde çizilmez öle?

ben zaten sürekli jelatinle kullanıyorum çizilme riski yok. kılıfı çok beğendim yanlız. :)

• Telefonu içine koyunca metal taraflarına zarar vermezmi ürün acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Telefonu içine koyunca metal taraflarına zarar vermezmi ürün acaba?

metal kısımları örtüyor buna benzer ürün kullanmıştım ama kalındı. anlican tam koruma sağlıyor
  • İncase snap bence çok kullanışlı.
  • Ben bunu kullanıyorum şuan iphone için yapılmış en iyi ve ince kılıf bu bence ;

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-iphone-44s-03-mm-kilif/productDetails.aspx?productId=telkilcase4u4s03&categoryId=16102

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: This Time

Ben bunu kullanıyorum şuan iphone için yapılmış en iyi ve ince kılıf bu bence ;

http://www.hepsiburada.com/liste/case-4u-iphone-44s-03-mm-kilif/productDetails.aspx?productId=telkilcase4u4s03&categoryId=16102

Bunun iphone 5 için olanı var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.