Bildirim
iPhone 4 e gelen siri yi çalıştırabilen var mı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
e sonuçta siri de kadın, soran kişi erkek olunca istenilen cevabı vermesi beklenemez.. illa ki zora koşucak işleri, tipik kadın tripleri,, çiçek falan al yemeğe çıkar düzelir -
-
Ben de beceremedim -
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
e sonuçta siri de kadın, soran kişi erkek olunca istenilen cevabı vermesi beklenemez.. illa ki zora koşucak işleri, tipik kadın tripleri,, çiçek falan al yemeğe çıkar düzelir
İşte buna çılgınlar gibi güldüm. :D Hele ki son kısmına. -
quote:
e sonuçta siri de kadın, soran kişi erkek olunca istenilen cevabı vermesi beklenemez.. illa ki zora koşucak işleri, tipik kadın tripleri,, çiçek falan al yemeğe çıkar düzelir
yıkılışımın portresi :D -
Var -
quote:
Süpersn :D -
konuda verilen bağlantıda bulunan adımları eksiksiz tamamlayın. ardından çalışmıyorsa 5 yada 10 dakikada bir yeniden deneyin. çalışacaktır ama hala arada sırada sorun çıkarabiliyor. ayrıca telefonda bulunan bütün bilgilerimiz spire'a yazdığımız sunucuya gidiyor yani güvenlik riski de var bunu göze alarak yapın.
örnek resim:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herdist -- 24 Ocak 2012; 19:37:05 > -
-
Bende simdi basardim. Biraktim. Bi deneyeyim dedim olmuş. Guzel bi duygu. Forever JB :) -
Her şeyi yaptım ama olmuyor. 10 dk bastım. Ama basarken cevap verdi. -
iPadde calistirdim beyler
-
oha yenimi çıktı bu yoksa spiremi
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdem03
iPadde calistirdim beyler
Hocam sunu bı anlatsan ben dün çalıştırmadım -
Birşey soracağım. telefondaki tüm bilgiler aktarılıyor yazmış bir arkadaş ama sadece siri ile konuştuklarımız değil mi ? Ayrıca nasıl yükleyeceğiz link verebilirse biri süper olur -
Sitede var konusu girersen gostermis diger arkadaslar atmis linki bendede calismadi iki uc dakika siri resmine basican ne zaman hata vermeyi kesiyor o zaman calisiyor -
4se jb gelmesiyle proxy sıkıntısı çözüldü deniliyor. ama denememiştim. bir ara denerim artık -
Olmuyor ya cevap vermiyo -
quote:
Orijinalden alıntı: zaga20
Olmuyor ya cevap vermiyo
Surekli bas durmadan 5 dk filan
Benzer içerikler
- iphone ses kaydı gizleme
- arka planda uygulama yenileme kapatılırsa ne olur
- apple satın alma geçmişi silme
- ios iptv uygulaması ücretsiz
- google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X