Şimdi Ara

IPhone 4 Doğum Günü Hatırlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aradım taradım bulamadım ya da gözümden kaçtı. Ben Kişilerimde bulunan herkesin doğum günlerini kişi kartına giriyorum, bu tarihleri Takvime atıyor ama günü geldiğinde uyarı vermiyor (Takvimde de düzenlenemiyor)

Alette jailbreak yok (yapmayı da düşünmüyorum) doğum günü hatırlatıcısı programları denedim ama senkronize ederken takvimi batırdılar vazgeçtim. Bu özellik yok mudur yoksa ben mi bulamıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: melev
    Arkadaşlar selam,

Aradım taradım bulamadım ya da gözümden kaçtı. Ben Kişilerimde bulunan herkesin doğum günlerini kişi kartına giriyorum, bu tarihleri Takvime atıyor ama günü geldiğinde uyarı vermiyor (Takvimde de düzenlenemiyor)

Alette jailbreak yok (yapmayı da düşünmüyorum) doğum günü hatırlatıcısı programları denedim ama senkronize ederken takvimi batırdılar vazgeçtim. Bu özellik yok mudur yoksa ben mi bulamıyorum?

Takvime girdiginiz nota uyari hatirlatma eklediginizde gayet hatirlayior. Ben kendimde bir gun once hatirlat diyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: melev
    Arkadaşlar selam,

Takvime girdiginiz nota uyari hatirlatma eklediginizde gayet hatirlayior. Ben kendimde bir gun once hatirlat diyorum sorun yok.

Not/Hatırlatma olarak girilince evet ama Kişi kartına kişi için doğum günü girince takvimde gösteriyor ama hatırlatma için düzenleme yaptırmıyor ancak takvimi açınca görebiliyorsunuz.

• iBirthdays diye bişey var ama kullanmadım , bilmiyorum işe yarar bişey mi.
  • indirmen gereken program BirthdaysPro arkadasim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.