Şimdi Ara

İphone 4 Distribütör Garantili 979 TL +146 TL Chip Para (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
4.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: perspective

s3 ilk çıktığında 1900 TL den alan arkaşım şimdi pişman. iphone un stabilliğini ve dayanıklılığını gördükten sonra S3 adi plastikten bir oyuncak gibi geliyor. Iphone kullanmayanlar android - IOS karşılaştırması yapınca pek inandırıcı gelmiyor. bu yıl 1800TL ye al seneye 900... nasıl bir fiyat politikası anlamak zor. Samsung kendi kullanıcılarını cezalandırıyor adeta.

Bunun samsungla alakası yok. Şuan S4 dünyanın bir çok yerinde iphone 5 den pahalı. Ancak TR de apple satıcıları Apple funlarini keriz yerine koyuyorlar ve yüksek fiyatları dayıyorlar. Bu yüzden aklı olan yurt dışından 600 dolara iphone 5 alır 100 lirayada kaydettirir işine bakar. İphone un TR de fiyatı düşmesi için Samsung TR gibi Appleında APPLE TR ve Mağazalar açması merkez kurması gerekir.

bu türklere özgür birşey değil sanıyorum. Avrupada da 700Euro civarında iphone 5 fiyatları. Ayrıca şu an türkiye garantili S4 İphone 5 ten pahalı.

Ama seneye kalmaz Samsung S4 İphone 5 in altına epey bir düşer fiyat olarak. Ben yurtdışından aldım telefonu. Ama türkiyeden garantili alan arkadaşlarında enayi yerine konulduklarını düşünmüyorum.

• 4 çekirdekli aslan s3 rehbere girerken kasıyorken,

bu az çekirdekli ip4 daha stabil.

karşılaştırırken bence buna dikkat etmek lazım.

note2 kullanıyorum ekran ihtiyacımdan dolayı ama neyle neyi karşılaştırdığını bilmek lazım.

şimdi beyazına bakıyorum varsa eşime alacam bir tane.
  • Daha düne kadar İphone 3GS üretiliyordu. İphone 4 kesinlikle iyi bir tercih. Note n7000 kullanıyordum sattım kurtuldum. Şimdi İphone 4 16 gb jailbreak kullanıyorum. Oyunla işim olmaz. Yapamadığım hiçbirşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: gnell

4 çekirdekli aslan s3 rehbere girerken kasıyorken,
    bu az çekirdekli ip4 daha stabil.

karşılaştırırken bence buna dikkat etmek lazım.

note2 kullanıyorum ekran ihtiyacımdan dolayı ama neyle neyi karşılaştırdığını bilmek lazım.

şimdi beyazına bakıyorum varsa eşime alacam bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 27 Mayıs 2013; 16:47:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.