Şimdi Ara

iPhone 4'den sonra SGS 2 kullanan var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır iphone 4 kullanıyorum memnunumda ama degistirmek istiyorum android denemek icin. Android olarakda sgs 2 en iyilerdenmis tutulan bi modelmis. Youtube dan falan bi cok video izledim zaten telefon hakkında teknik bilgi vs istemiyorum. Daha önce iphone 4 kullanmıs sonradan sgs 2 ye gecmis olanların yorumlarını bekliyorum iki telefon icinde. Tesekkürler

• Yok mu arkadsalar ikisinide kullanan özellikle samsung kısmına actım konuyu
  • pazar günü kardeşim değiştirdi 4ü verip sgs 2 aldı ilk izlenimi karışık gelmiş başka şeyler öğrenirsem yazarım
  • kardeş ben kullandım 3yıl dır iphone kullanıcısı im 3g ile başladım 3gs ip4 ve simdi iphone 4s kullanıyorum karşılaştırmak gerekirse bence iphone çok sade ve anlasıla bilir samsung s2 güzel cihaz ama şarz da iyi değil bence fazla büyük iki el gerektiriyor artı karışık ve her seferinde farkli bir rom arıyorsun yok yeni birşey çıktımı diye sürekli bir arayıi içindesin anlayacagın ama iphone çok rahat ve zevkli gir appstore indir o kadar yok ekran çözünürlüğü yetermi yetmezmi gibi şeyler yok
  • Cevaplar icin tesekkürler arkadaslar. Baska yorumlarıda bekliyoruz
  • bende 3g 8gb. ile başladım, 3gs 16gb. we 4 16gb. ile iphone we ios yolculuğuna ara werdim...

şu an galaxy s2 kullanıyorum. daha 1 ay oldu olmadı. rom, root, kernel öğrenmeye çalışıyorum...

dokunmatik hassasiyeti çok güzel... fark da yaşamadım hüsranda...

ekranı çok parlak... iphone da kaliteli ekrana sahip ama boyut farkından bu adha çok göz alıyor...

boyut olarak bi kalabalığını göremedim... iphone ne ise sgs2 de o...

elim büyük değil ama zorlanmadan tek el ile kullanabiliyorum...

cepte taşımakta sorun değil... android ile ios u kıyaslarsak...

ios ta olan herşey android de de war... iosta kullandığım hemen her uygulamayı android de de buldum.

tawsiye ederim denemenizi...

iphone kullanmanız kayıp ya da kullanmamanız bi kazanç...

sgs2 kullanmanız da bi kayıp ya da kar değildir...

saygılarımla.

• iphone 4 ten sgs2 ye geçtim 1.si en az 2 kat hızlı2.si flash desteği var3. gayette stabil4. android 4.0 ile dahada şaha kalıkcak 5. cpu su 1.5 e kadar çıkabiliyo suan 1080p mkv filmleri takılmadan izliyorum 5. ekran plus olması süper renk canlılıgı verio bence hiç bekleme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.