Şimdi Ara

iPhone 4 Board sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar önce sahp olduğum iphone 4e biraz agresif davranarak parçaladım. Her yeri parçalandı lcd olsun arka kapak olsun tabi bundan sonra telefon çalışmamaya başladı.
    Bugunde verdıgım teknik servis yapamadıgını iletti. Boardtan kaynaklanan bır sorunmuş.
    Diceğim o ki nasıl bir yol izlemeliyim? Tanıdık bu işleri yapan iphone servisi var mıdır?

Teşekkurler

• iPhone parçalama yeteneğin oluğuna göre yenisini alma yeteneğininde olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

iPhone parçalama yeteneğin oluğuna göre yenisini alma yeteneğininde olması lazım

Komik seni...
  • Tabi abi.Petrolden sağa dön.1.değil 2. arada telefoncu muhittin var o yapar.
  • Valla izleyeceğin yol yenisini almak
  • Hocam servise verecegin paranin uzerine az daha koyarsan yenisini alirsin .
  • Cihazin bir sekilde calistirilabilse bile bu kadar hirpalama ve kurcalamadan sonra tat vermez, mutlaka sıkıntı yaratir daha sonra.
  • mesajlardan da anlaşılacağı üzere boardı zarar görmüş bir cihaz yeni bir board ile anca toparlanır..
    ya servis yeni bir board takacak ki bu iş yenisi fiyatına gelir.. yada ip4 ekranı vs. kırmış bir çocuk bulup parça niyetine telefonu alıp değiştirtceksin bu işleri temiz yapan bir yer bulman da lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

quote:

iPhone parçalama yeteneğin oluğuna göre yenisini alma yeteneğininde olması lazım

Komik seni...

Şimdi iphone'u komple parçaladım diyorsun, insanlar nasıl yardımcı olacaklarki ? Bence cevap gayet makul, yeni bir iphone yolu gözükmüş. Yanında bir de 2. el ucuz bir telefon alırsan ileride sinir limitini aşınca onu parçalarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

quote:

Komik seni...

Şimdi iphone'u komple parçaladım diyorsun, insanlar nasıl yardımcı olacaklarki ? Bence cevap gayet makul, yeni bir iphone yolu gözükmüş. Yanında bir de 2. el ucuz bir telefon alırsan ileride sinir limitini aşınca onu parçalarsın.

Güzel fikirmiş tebrik ediyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.