Şimdi Ara

İphone 4 Anlamsız Sarj Sorunu,Çözüm ve neden bulamadım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
60.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Hortlayacağım ama aynı sorun bende de var, pc den normal şarj oluyor prizden olmuyor. Arkadaşın saydığı tüm işlemleri ben de yaptım üstüne bir de batarya değiştirdim ama nafile.

Ayni sorun 3GS kullanan arkadasimda da var. Pc den sarj oluyor prizden olmuyor. Cok ilginc bir durum. Henuz baska bir adaptor denemedik, benim adaptorde denemedim benim telefona da bulasir diye :)

Ben herşeyi denedim nafile. İşin ilginci aynı sorunu yaşyan birçok insan konular açmış, mesajlar atmış ama çözüm yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telfon uTAkıyorum Dırt dıye ses gelıyor ama yujkselmıyor zorlayınca yükselıyor ve5 saatte bir takıyorum çok msjlasıyorum
  • iphone 4 ümü takıyorum şarja tırıt dıye bır ses var o gelıyo fakat yukselmıyo zorlayınca yukselıyo 5 saatte bır şarza takıyorum çok msjlasan bır ınsanım lutfen ayrdım edın
  • Borken66 B kullanıcısına yanıt
    öncelikle dfu mode da restore deneyin
    olmazsa batarya veya anakartla ilgili bir sıkıntı olabilir
  • Benimde daha önce başıma aynı problem geldi, uzun uğraşlar sonucu telefonum şarj etmiyordu, şarjda 2-3 gün dursa anca %100 dolu oluyordu ve soket kısmında uçları sıyrılmıştı. Garantisi varken servise gönderdim Sarj soket girişini komple değiştirdiler, telefonum geldi ama bu seferde şebeke problemi yaşadım ne internete bağlanabiliyordum nede telefon görüşmesi yaoabiliyordum, hattan olduğunu sandım bağlı olduğum iletişim firmasıyla sürekli görüştüm ama problem yine telefonda çıktı anten ayarlarından sıkıntı varmış o da düzeltildi. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum sıkıntı yok ama dün yine şarj problemi baş gösterdi garantimin bitmesine 2 ay var ve yarın göndericem artık sorun çözülsün istiyorum :(
  • Sarj soketini saç kuruma makinesi ile havalandırın sarjın girişinide saç kurutma ile havalandırın belki düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatan arkadaşlara Teşekkürler;) Bu sorunu sarj soketi değiştirerek çözebildim denemediğim yol kalmamıştı tek çözüm bu oldu.. Kolay gelsin.
  • Selamlar şarj sorunu bende de başladı. % 20 ye inince şarja koydum %33 te durdu. Taktım çıkardım %41 de durdu. Ve blr daha taktım şarja bu sefede % 54 te durdu. Çözümü nedir acaba arkadaşlar ? Kendi kutusundan çıkan orjinal ürün kullanıyorum. Cihazım 2 aylık iphone 4 32 gb Yurtiçinden alınma.

• tekrar hortaltıyorum.

aynı sorun 3GS'mde var.

İtunes ve programlardan çıkış seçeneğinin olmamasından sonra Apple iyice zırvaladı. Bir daha teleofn veya Tablet alırsam Samsung'a bakacağım.
  • arkadaşlar ablamın iPhone 4'ü geçen yere düşmüş telefon açılmadı bende itunes ile iOS'u yeniden yükledim telefon açıldı fakat şarj olmadı. Garantiye gönderdik şarj aleti orjinal değil dediler(haberimiz yoktu) şimdi düzeltmek için 720 lira para istiyorlar. Varmıdır bunun bir çözümü yapan başka birileri veya benim deneyeceğim bişeyler.
  • b0mbastik B kullanıcısına yanıt
    Bir apple tamircisi bul disardan , sarj soketini degistir duzelir eger sarj olmuyorsa 30 lira gibi de masrafin olur tahminimce gecmis olsun

• Arkadaşlar aynı sorun benm 5s te oluştu usb ile şarj oluyor prizden olmuyor bianda böyle bi mal durum nasıl gerçekleşir aklım almıyor
  • Benim 3gs'e de oluyordu
  • Şarj tamamen bittikten sonra oluyor zaman zaman. Şarjın tamamen bitmemesine gayret etmek lazım. Sanırım cihaz kendini korumak için kendini şarja karşı kapatıyor. Ya da pil kendinden geçiyor şarj olamıyor. Ya da içinde bir denetleme mekanizması vardır yanıt alamadığı için şarjı başlatmıyordur. Şimdiye kadar nasıl tam tespit edilip çözüm getirilememiş hayret. Sanırım çözüm aletin kendine gelmesini beklemek. Zaman herşeyi çözüyor. Bazen şarj aleti değiştirmek, veya kabloyu değiştirmekte sorunu çözebiliyor ama ne yaparsan yap şarj olmadığı da olabiliyor. Priz yerine bilgisayara bağlayıp açılmasını sağlayabiliyorsun. Ama eninde sonunda zamanla sorun kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 7 Ağustos 2014; 12:25:44 >
  • İphone 3GS sarj sorununu bende yasiyorum ancak ilginc olan kendi evim disinda heryerde sarj edebiliyrm ayni adaptor ve kablo kullanmama ragmen evimde aksesuar desteklenmiyor yazisiyla karsilasiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.