Şimdi Ara

IPhone 4 almayı düşünüyorum >

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4 almayı düşünüyorum 4S ile 4 arasında kullanım ve fiyat acısından ne gibi farklar var? hangisini tavsiye edersiniz ? En ucuz garantili iphone 4 nasıl bulabilirim ? simdiye kadar hepsiburada.com da 1879 TL 12 ay taksit olarak buldum. Daha ucuza bulma imkanım varmı ? sizce garantilimi almak gerek garantisi olmasada olurmu ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler

• Bayar
  • ben iphone 4 aldım memnunum, arkadaşımda 4s var performans açısından benim telefondan üstün, kameraya filan takılmıyorum çünki 4'ün kamerasıda çok iyi
  • http://store.bilkom.com.tr/iPhone/iPhone-Modelleri-65

Bilkomdan almanı tavsiye ederim hafta sonuna denk gelmezsen ertesi gün elinde olur cihaz. Garanti kapsamıda oldukça geniş ve herhangi bir sorun oluştugu takdirde gereken ilgiyi gösterirler.
  • 4s al benim parayla alma imkanım olmadı babama çalıştığımız şirketler belli bir mal karşılığında hediye iphone 4 yollayacak. bekliyorum iphoneyi ben kullanacağım.ama parayla alacaksam olsam kesin 4s şimdi belki pek fark olmayabilir ama ilerde iOS6 çıktığı zaman farkı gösterecek 4s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.