Merhaba arkadaşlar yeni bir iphone 4 kullanıcısıyım. cihazın üzerinde 4.3 yüklü jb yapmak istiyorum da 4.3.3 yaptıktan sonra mı jb yapmalıyım. Güncellemenin telefona getirdiği bir artı var mı?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
yardımcı olacak yok mu
4.3 versiyona jb yaptım fakat tetheret versiyonuymuş forumda verilen onu untetheret yapmak istiyorum 4.3.3 yaptıktan sonra mı bu halde de untetheret yapabilir miyim?
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi Korsan yardımcı olacak yok mu
4.3 versiyona jb yaptım fakat tetheret versiyonuymuş forumda verilen onu untetheret yapmak istiyorum 4.3.3 yaptıktan sonra mı bu halde de untetheret yapabilir miyim?
bence simdi 4.3.3e gecin, 4.3e gore pil omrunde artis var sanki, 4.3.3 yapinca untethered olarak jb yapin :)
back up al, restore+update diyerek 4.3.3e geç restore from back up ile verileri geri yükle redsnow ile untethered jb yap hocam.
2 gündür bunu arastırıyorsun sanırım,korkacak bir sey yok. telefon sim kilitsiz değil mi ?
Evet gold bilgisayardan aldım simkilit ile ilgili bir bilgim yok türkiyeden alınan cihazlarda simkilit olmuyor sanırım.
yarın deneyeceğim çok teşekkür ederim.
Yaptım sanırım yaparken 1013 hatası verdi itunes çözdüm ve başarılı oldu korkmadım değil hani
quote:
Orijinalden alıntı: Mavi Korsan
Evet gold bilgisayardan aldım simkilit ile ilgili bir bilgim yok türkiyeden alınan cihazlarda simkilit olmuyor sanırım.
merhabalar bende yeni bir iphone 4 aldım şuan 4.3.2 var üzerinde ve JB düşünüyorum bu şekilde JB yaparsam sonra 4.3.3 e yükseltirsem JB gidermi ? birde kilitsizmiden kastınız diger operatörlerde de çalışıp çalışmadığımı ? eğer öyle ise vodafone ve tcellde denedim sorun cıkarmıyo
merhabalar bende yeni bir iphone 4 aldım şuan 4.3.2 var üzerinde ve JB düşünüyorum bu şekilde JB yaparsam sonra 4.3.3 e yükseltirsem JB gidermi ? birde kilitsizmiden kastınız diger operatörlerde de çalışıp çalışmadığımı ? eğer öyle ise vodafone ve tcellde denedim sorun cıkarmıyo
Evet jb gider
Evet sim kilitsiz demek tam olarak o degi ama Türkiye'den aldiysan bir sorun cikmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
Orijinalden alıntı: unruly1907
quote:
Evet jb gider
Evet sim kilitsiz demek tam olarak o degi ama Türkiye'den aldiysan bir sorun cikmaz
teşekkürler o zaman 4.3.3 e geçip JB yapmak gerekecek peki bu app ları yedekleyebiliyormuyuz ? applestoredan ücretli aldığımız bir uygulama misal teli restore etmeden önce yedekleme oluyormu yoksa restoreden sonra tekrar satınmı almak gerekiyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Chuckly
quote:
quote:
Evet jb gider
teşekkürler o zaman 4.3.3 e geçip JB yapmak gerekecek peki bu app ları yedekleyebiliyormuyuz ? applestoredan ücretli aldığımız bir uygulama misal teli restore etmeden önce yedekleme oluyormu yoksa restoreden sonra tekrar satınmı almak gerekiyor
İtunesda telefonun ustune sag tikla transfer purchase de sonra restore+update de islem bitince sync yap tekrar yuklenir her sey.Omrun boyunca bir kere satin aldinmi her hesaptan bedava olarak yukleyebilirsin app'i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme