Şimdi Ara

iphone 4 4.3.5'ten 4.3.3'e düşmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba elimde bir ip4 16 gb var. fabrika çıkışından 4.3.3 yüklü gelmişti jailbreak ile kullanıyordum stabil olarak. iFaith ile shsh blobs aldım bu sürüme ait olarak. bu shsh'ın ekli olduğu custom 4.3.3 fw de elimde var. ancak cihaz kaza eseri 4.3.5 e güncellendi ve ben tethered jb yapmak istemiyorum. Tekrar nasıl 4.3.3 e dönebilirim ? yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: gravis

Herkese merhaba elimde bir ip4 16 gb var. fabrika çıkışından 4.3.3 yüklü gelmişti jailbreak ile kullanıyordum stabil olarak. iFaith ile shsh blobs aldım bu sürüme ait olarak. bu shsh'ın ekli olduğu custom 4.3.3 fw de elimde var. ancak cihaz kaza eseri 4.3.5 e güncellendi ve ben tethered jb yapmak istemiyorum. Tekrar nasıl 4.3.3 e dönebilirim ? yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler

[Hocam ndn surum dusurmek istiyorsun ?/u]
  • ya cihaz kız arkadaşımın aslında.. untethered yapmak istemiyorum çünkü bi sorun çıktığında benim başıma kalcak, anlatsam anlamicağını da biliyorum ve malesef farklı şehirlerdeyiz. Durum bu olunca bence en stabil sürüm olan 4.3.3 e geri dönmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.