Şimdi Ara

iphone 4 32 gb temiz sorunsuz yaklaşık 5-6 ay daha garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    iphone 4 32 gb telefonum forumdan alınmıştır alındığında swap- değişim cihazıydı, ben aldıktan 2 ay sonra bozuldu yine sıfırını aldım yani yaklaşık olarak 9-10 aylık bi alet, kutu içeriği tamamdır, kulaklık ipad kulaklığıdır yanlız ses açma kapama kısmı biraz cortlamıştı sesi açmıyor ama kısıyor, zaten iphone kulaklığı çok kullanılcak bi kulaklık kaltiesinde değil.faturası, değişim belgeleri vs. mevcuttur, ürün ilk alındığından beri ön ve arkası jelatinle ayrıca, sgp neo matte ile kullanılmıştır arka yüzeyi daha hava görmedi yani tek bir cizik yoktur, ön yüzeyinde ise yok denecek kadar azdır tek tük kılcal olabilir jelatini çıkarınca daha ayrıntılı gözükür telefonu gayet temiz kullandım kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alacağını düşünüyorum sürüm 5.0.1 dir jb lidir. Resimler eklenecektir
    FİYAT:1150 TL

edit:baktım faturaya şimdi ürün 27.06.2011 faturalı, tam 5 ay garantisi kalmış 03.05.2012 de de değişimi yapılmış 8 aylık yani alet yepisyeni
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 28 Ocak 2013; 11:09:42 >

• Hocam 9-10 aylık bir cihazın nasıl 5-6 ay daha garantisi oluyor anlamadım. Cihazlar ne kadar değişirse değişsin garanti süresi tektir diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapors

Hocam 9-10 aylık bir cihazın nasıl 5-6 ay daha garantisi oluyor anlamadım. Cihazlar ne kadar değişirse değişsin garanti süresi tektir diye biliyorum

baktım faturaya şimdi ürün 27.06.2011 faturalı, tam 5 ay garantisi kalmış 03.05.2012 de de değişimi yapılmış 8 aylık yani alet yepisyeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 27 Ocak 2013; 0:33:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.