Şimdi Ara

iPhone 4 32 GB 2 Adet (ABD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kars
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazların kayıt JB işlemleri kullanıcıya aittir.JB ve Unlock ben yapamam derseniz yapıp gönderebilirim.

Elimde 2 adet bulunup 2side 35. haftada üretilmiştir; Yani 4.0.2 Sürümlü cihazlardır.Fatura tarihleri 30 Ağustostur.

Faturasıyla 1 Yıl Türkiye 2 Yıl Uluslararası Apple garantisi altındadır.

Jelatinleri açılmamış olup cihazlar kesinlikle sıfırdır.İçinde aktivasyon için at&t kart bulunur Unlock işleminden sonra istediğiniz hatta kullanabilirsiniz.

Fiyat 1400 TL.

Lütfen Gereksiz yorumlardan kaçınalım.Turkcell'de 2.000 Tl olan telefon için 1400 e fiyat yorumu yapmayalım.

GG üzerinden 12 taksit olsun derseniz 1500'e gönderirim.(50 Tl daha masraf oluyor bana böylece.)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 3 Ekim 2010; 15:42:17 >

• hocam öyle diyorsunda elektro world de 1589 liraya 12 ay taksitle veriyorlar hem garanti hem sim free fiyatını gözden geçirmelisiniz
  • 32 gb imi 1589 a veriyorlar??
  • Ben 32 GBsini 12 ay taksitle veriyorum o fiyattan çok daha düşüğüne.

quote:

iPhone 4'ün 16 GB ve 32 GB olarak iki farklı modeli bulunuyor. Her zevke uygun iPhone 4'lerin 16 GB'lık modeli 1569 TL'lik, 32 GB'lık modeli ise 1849 TL'lik fiyatıyla* 24 Eylül'de 6 ilde yer alan 15 Electro World Mağazası'nda tüketiciyle buluşacak. Electro World, iPhone 4 ile birlikte ürüne ait zengin aksesuar seçeneklerini de mağazalarında tüketicilerle sunacak.

Haber adresi:

Electro world broşürüne baktım fakat fiyat yazmıyor.Turkcell satış danışmanlarımızdan perakende fiyatı öğrenebilirsiniz yazıyor

Zaten turkcellden düşüğe vermeleri beklenemezdi.

1569 Falan değil.Turkcell'i ararsanız size 1800'e 2000 fiyat vericekler büyük olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 3 Ekim 2010; 11:41:14 >

• quote:

arkadaşlar maalesef o 444 lü numaralarını bende aradım....bu fiyatlar promosyon fiyatları ve stok bilgisi kesinlikle vermiyorlar...yani anlayacağımız şu belli bir miktarda reklam amaçlı satılacak ve fiyat daha sonra yukarıya çekilecek...
    numara 0 212 444 4 229 isterseniz sizde arayabilirsiniz..
    yani tahminim doğru çıktı şirket reklamına yönelik bir çalışma..
    başarılıda oldular...

Araştırmadan yorum yazmayalım lütfen.Fiyat gayet uygundur.Alıcılar pm atabilir yada konuya yazabilirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

Arkadaşlar cihazların kayıt JB işlemleri kullanıcıya aittir.JB ve Unlock ben yapamam derseniz yapıp gönderebilirim.

Elimde 2 adet bulunup 2side 35. haftada üretilmiştir; Yani 4.0.2 Sürümlü cihazlardır.Fatura tarihleri 30 Ağustostur.

Faturasıyla 1 Yıl Türkiye 2 Yıl Uluslararası Apple garantisi altındadır.

Jelatinleri açılmamış olup cihazlar kesinlikle sıfırdır.İçinde aktivasyon için at&t kart bulunur Unlock işleminden sonra istediğiniz hatta kullanabilirsiniz.

Fiyat 1400 TL.

Lütfen Gereksiz yorumlardan kaçınalım.Turkcell'de 2.000 Tl olan telefon için 1400 e fiyat yorumu yapmayalım.

--Ürün resimleri eklenicek

GG üzerinden 12 taksit olsun derseniz 1500'e gönderirim.(50 Tl daha masraf oluyor bana böylece.)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

4.0.2 için jailbreak ve unlock yok nasıl yapıp yollayacaksın. Yalan bari yazma.

• JB ve unlock bir arkadaşla anlaşana kadar çıkmışl olucak büyük olasılıkla.Olmaz ise ben söylerim zaten böyle böyle çıkar yakında isterseniz bekleyelim diye.Ayrıca amerika ip4 alan adam Bilmiyor mu firmware JB nedir?

Ne kadar seviyosunuz kelimeleri başka yöne çekmeyi.

/report.

Ürünün resimlerini çektim.Kaliteleri düşük çünkü dijital makineme pil bulamadım.

Konuya da ekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 16 gb mı 32 mi
  • 32 GB dir cihaz.
  • satış güncel.
  • satış günceldir.
  • satış güncel.
  • Satış günceldir.

Elimde 1 adet cihaz kaldı.

JB çıktı unlockta kısa bir süre içinde çıkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.