Şimdi Ara

iPhone 4, 24 Eylül, Türkiye'de! (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.896
Cevap
0
Favori
165.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

Yani dedigim gibi micro simler faturali/faturasiz olarak farkli mi? Hazir karti microsime aktaramiyorlar mi?

O yuzden mi kestiniz?

Hayır bestbuyda kesme imkanı vardı kestirdim. Zaten simkartımı 1-2 yıl önce değiştirmiştim yeniydi, birde onla uğraşmayayım diye böyle yaptım. Turkcellin microsimi Hazırkartta çalışıyor mu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 25 Eylül 2010; 15:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cxx

iphone 4 alıcak arkadaşlar.

Dün suadiyedeki turkcell merkezine gittim biraz kuyruktan sonra iphone'u alabildim.

Alıcak olan arkadaşlara birkaç tavsiye vereyim.

- Kontratsız satış var fiyatı 1599TL
    - micro sim kartı aloabilmeniz için hattınızı kendi adınıza olması gerekiyor.
    - ayrıca hazırkart kullananlar micro sim kart alamaıyor ya kendiniz keseceksiniz yada makinesiyle kestireceksiniz.
    - sim kart kesenlere benden tavsiye hemen köşeliyerek kesmeyin üstündeki manyetik alan aralıklarına dikkat edin zaten turkcellden kesme için örnek isteyebilirsiniz.
    - sinyal sorusuna cevap yazım denildiği gibi var ama öyle çok büyütülecek kadar değil kopma falan olmadı ve ne yaptıysam 1 in altına indiremedim. Çok derrt ederseniz 1 bumber alırsınız.

Şu anda kontratsız satmıyorlar sadece kontratlı. Kontratsız olarak ne zaman alabiliriz dedim gelip sorun belli olmaz dediler.

• çekme sorunu yok. ben de naptıysam 2 nin altına düşmüo. zaten dier telefonlarda da tutuş şekline göre deişio reception bar seviyesi.
    sıkıntı yok anlicaınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

beyazi da ayni tarihte satisa sunulacak mi?

Biri cevap versin daha beyazi satisa cikti mi veya ne zaman cikacak ? Fiyati aynimi olacak?
  • quote:

quote:

Biri cevap versin daha beyazi satisa cikti mi veya ne zaman cikacak ? Fiyati aynimi olacak?

Yılbaşında çıkacak deniliyordu fiyat konusunda bilgim yok
  • quote:

beyazı yılbaşında çıkacak.TR'ye ne zaman gelir bilinmez.
  • Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar bi sorun daha olacaj Vodafon un kontratli 4.4 150 tl lik bi paketi var ya her ay o ucreti odediginde iphone 4 bedavaya geliyor dime?
  • quote:

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar bi sorun daha olacaj Vodafon un kontratli 4.4 150 tl lik bi paketi var ya her ay o ucreti odediginde iphone 4 bedavaya geliyor dime?

evet bedavaya geliyor .. ..
    bakış açısına göre tabii bedava da denebilir ,,adam sonuçta senden 2700 lira para alıyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Eylül 2010; 15:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar bi sorun daha olacaj Vodafon un kontratli 4.4 150 tl lik bi paketi var ya her ay o ucreti odediginde iphone 4 bedavaya geliyor dime?

evet bedavaya geliyor .. ..
    bakış açısına göre tabii bedava da denebilir ,,adam sonuçta senden 2700 lira para alıyor ..

aslinda pakete dahil mi demek istemistim bedavaya mi geliyordan ziyade

Paketler bana avantajli gibi geldi 30 TL ile kac dk konusabiliyorsun ki zaten adam kat kat fazlasini veriyor iphone 4 ucretini haricinde hat ucreti ne kadar kaliyor o kadar pahali degil gibi yaniliyor muyum acaba?

• dün akşam alamadım hiçbiyerde yoktu malesef.. ama pazartesi yada salı günü gelicek dedi timlerin çoğu.. 2 tanesine telefon biraktım.. 32 gb daha az satılıyo dedi.. bakalım arayınca alıcaz artık
  • Arkadaşlar sim kartın kaç kb oldupunu nasıl öğrenirim neresinde yazar ?

Ve bugün beşiktaş ve cevahir Tim' e gittim hiç birinde yoktu Vodafone' da var dedi sonra bi gtti bi geldi o ayrılmış cihaz üzgünüm dedi. Ne iş anlamadım. Turkcell ve vodo' nun stoğuna hayran kaldım.
  • Turkcell 55 Tl paketine üyeydim 4 aydır.

Bugün İstanbul Ümraniye Merkezdeki vodafone bayisine gittim, iphone 4 için konuştum. Aşağıda yazdığım şartlarla paketi aldım.

1. Turkcell hattımı Vodafone'a taşıdım. (Şart = Son Fatura Tutarı 75 TL Üstü olmalı.)
    2. Vodafone Paketlerinden 55 Tl olan, ev-iş sınırsız, vodafone sınırsız ve diğer operator 500 dk. paketini satın aldım.
    3. Hat taşıma işlemi yaparak yeni bir vodafone paketi aldığım için, aylık 75 Tl x 24 ay kontratlı Iphone4 32 Gb. telefonumu satın aldım. (Ödediğim 75 x 24 internet kontratlı paket için.)

Ne kaybettim ne kazandım ?

Turkcell faturalı hattım 4 Aylıkmış, TIM lerden iphone alamadım. (Aylık faturam en az 150 Tl geliyor.)
    Vodafone ile satın almış olduğum paket sayesinde, Turkcellde kullandığım 55 TLlik pakette alabildiğim hizmetleri vodafone'dan da alabileceğim. Üstelik sınırsız kullanımların saat sınırı yok !
    Avantajım; 75 x 24 ödeyerek, sadece numaramı taşıyarak iphone4 32 gb sahibi oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkrrm44

Kontratsız satan yer nerden bulabirim?

Neredesin ?
    ist/esenler/atısalanı tim'de 3-4 adet 16gb var.
    kvk garantili

16gb-1680
    32gb-1950 32gb yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Arkadaşlar sim kartın kaç kb oldupunu nasıl öğrenirim neresinde yazar ?

Ve bugün beşiktaş ve cevahir Tim' e gittim hiç birinde yoktu Vodafone' da var dedi sonra bi gtti bi geldi o ayrılmış cihaz üzgünüm dedi. Ne iş anlamadım. Turkcell ve vodo' nun stoğuna hayran kaldım.

cevap yok mu ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar sim kartın kaç kb oldupunu nasıl öğrenirim neresinde yazar ?

cevap yok mu ?

üzerinde yazar genelde.
  • 16 gb aldım ama itunes bağlaynca 14 gb diye gösteriyor :S neden :S
  • İzmir' de KONTRATSIZ satan ve alan arkadaşlar bi sizlerde bişey yazsanız ????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

16 gb aldım ama itunes bağlaynca 14 gb diye gösteriyor :S neden :S

Bilgisayar satıcılarının 1 GB'ı 1.000.000.000 byte olarak kabul edip, bilgisayar sistemlerinin 1.073.741.824 byte'ı 1 GB kabul etmesinden kaynaklanan bir durum. Gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okty_ksk

İzmir' de KONTRATSIZ satan ve alan arkadaşlar bi sizlerde bişey yazsanız ????????

aynı şekilde arkadaşlar bende bu akşam iş çıkışı gidip 16GB almayı planlıyorum ama izmirde nerelerde bulabilirim buradaki arkadaşlar genelde istanbuldan ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

16 gb aldım ama itunes bağlaynca 14 gb diye gösteriyor :S neden :S

Bilgisayar satıcılarının 1 GB'ı 1.000.000.000 byte olarak kabul edip, bilgisayar sistemlerinin 1.073.741.824 byte'ı 1 GB kabul etmesinden kaynaklanan bir durum. Gayet normal.

bende dedim bende mi sorun var :D peki itunes a her baplayışta şarj oluyor. omu değiştirebilirmiyiz?
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.