Telefonu Bende Başka Birisinden Aldım.Arkadaşın Aldığı Turkcell Bayisinede Gittim.İlgili Kişinin Kimlik Fotokopisinide Aldım.Genpaya Cihazı Sordurdum.Herşey Tamam.Fakat Cihazın Kutusu yok. Aksesuarlar olarak şarj aletini ve usb kablosunu verebilirim..Arka Kapagı Keyfe Değiştirilmiş daha sonra arkasına Metal Kapak Takılmış.Orjinalini Vermedi.
Resmini Sonra Yüklerim Sanırım....Zaman Bulursam tabii.
İstanbuldan Elden Verebilirim İstoç Ve yakın cevresı olabilir.Kargo ile Cok Fazla Ugraşmak istemiyorum doğrusu.elden alırsa kişi daha saglıklı olur düşüncesındeyım.cok istekli olursanız neden olmasın.ama kargo'da telefona birşey olursa karışmam.Kargo alıcıya aittir.
garantide yanlışlık olmasın 2 yıl olduğunu dikkate alırsak mayıs 2010'da iphone 4 yoktu
quote:
Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid
garantide yanlışlık olmasın 2 yıl olduğunu dikkate alırsak mayıs 2010'da iphone 4 yoktu
başka telefon yerine falan değişimden gelmiştir.. bi sebeble kısalmıştır garanti süresi..
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT
quote:
başka telefon yerine falan değişimden gelmiştir.. bi sebeble kısalmıştır garanti süresi..
Bu tür durumlarda garantinin kısaldığını sanmıyorum.
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ngnzlr
quote:
quote:
garanti kısalmıyor zaten önceki telefonun kalan garanti süresi kadar süre veriyorlar.. o zaman 2012 mayısa kadar garanti olması mantıgı anlaşılabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: EcZaNeT garanti kısalmıyor zaten önceki telefonun kalan garanti süresi kadar süre veriyorlar.. o zaman 2012 mayısa kadar garanti olması mantıgı anlaşılabilir..