Şimdi Ara

iPhone 4 - 16 GB - Garantili gibi - 1000 TL -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar.
    Elimde iPhone 4 16 GB'lık cihaz bulunmakta. Sanırım garantili gibi kısmına takıldınız , hemen açıklayayım. Cihaz Temmuz 2013'e kadar Brightstar garantili. Cihazın titreşimi tutukluk yapıyordu bazen titriyordu bazen titremiyordu. Ben de titreşim motorunun temassızlık yaptığını düşündüm cihazı açmaya karar verdim fakat sanırım alttaki vidayı biraz zedeledim. 1 tanesini açamadım vidaların, bu durumda garanti dışı kalmış olabilir de olmayabilir de. Kesin bir şey söyleyemiyorum ama ben garantisizmiş gibi bir fiyat koydum cihaza. İmkanı olan varsa vidaları değiştirebilir ya da servis farketmezse garantiliymiş gibi düşünebilir. Satın alacak kişinin keyfine kalmış. Önceden bu durumları belirtiyorum sonra şöyle oldu böyle oldu denmesin , kimseye hakkım geçmesin. Cihazın arka tarafında az miktarda kılcal çizik var elması tertemiz. Önünde çizik yok. Kutusu , faturası , şarj aleti, kulaklığı her şeyi tam ve orijinal. Fiyatta pazarlık düşünmüyorum, takas olarak New iPad (iPad 3) olabilir. Teşekkürler.

Fiyat : 1000 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 26 Haziran 2012; 2:41:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Profiliniz neden kapalı ?

Yanlıs anlamayın hocam. Hangi sehirden olduğunuzu görürsek Benım gibi elden almak isteyenler için daha uygun olur.

Hayırlı satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Profiliniz neden kapalı ?

Yanlıs anlamayın hocam. Hangi sehirden olduğunuzu görürsek Benım gibi elden almak isteyenler için daha uygun olur.

Hayırlı satıslar

Yok hocam rica ederim ne demek. Profilim açık diye görüyorum şu an ?

Tekrar kontrol edeyim.

İstanbul-Kadıköy'deyim.

Ekleme : Şimdi düzelttim sanırım sorun yoktur. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikola Tesla -- 26 Haziran 2012; 3:14:04 >

• Pm attım. Hayırlı satışlar.
  • Cihaz hectorgunner a satilmistir. Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz tarafımdan alınmıştır. Her iki taraf içinde hayırlı olsun. Sercan kardeşimize de ilgi ve alakasından dolayı ayrıca teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.