Şimdi Ara

iphone 4.1 baseband yukselttim napmam gerekiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abicim yeni baseband icin unlock i icin ne Planetbeing calisiyor ne MuscleNerd calisiyor su anda. Yakinlarda verecekleri unlock eski baseband icin olacak.
  • cankut arkadaşımdan hayırlı haber gelirse saniyede Vodafone ye atlıyorum.
  • Cankut kardesimin morali bozuktu enson umarim forumu okumayi birakmamistir...
  • Bekliyoruz...
  • oturup ağlaman gerekiyor......
  • Cankut kizip gittin mi ya bu kadar kisi senden gelecek olumlu haberi beklerken :-)
  • Cankut yaktin bizi...bu kadar kizilir mi yaw :-)
  • Merhaba arkadaslar ben iphone 4 kullaniyorum simkilitli cihaz...4.0.1 surumu vardi uzerinde;JB+UNLOCK yapmistim cihaza fakat gecenlerde cydia dan uygulama yukledim silmek siterken de telefon kapandi bir daha acilmadi sadece elma logosu geliyordu ekrana..bende tum yazanlari denedim ama olmadi 3194 hatasini aldim hep bende en sonunda 4.1 yukledim fakat baseband yani modem firmwire gene 01.59.00 olarak kaldi.SHS kaydi da almamistim daha onceden acaba simdi 4.0.1 e donebilirmiyim?
  • dönemessin.. artık sende vodafone kart takma yöntemini denicen...
  • Vodafone yontemi eski baseband ta calismamis sen yine de bir dene :-)
  • Cankut ve Berfu Vodafone kart takmanızı bekliyoruz :)
  • Merhabalar,

bende 4.1 yukseltip deniycem bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Merhabalar,

bende 4.1 yukseltip deniycem bakalım...

Arkadasim bosubosuna yukseltme. Az once ozturkmehmet acikladi Turkcell hatta calismis, arkadasin telefonu sans eseri unlock. Ne sasli insanlar var ya :-)
  • arkadaslar sorunum 3gs 4.0.1 jb li vardi bir shhs kaydida vardi bir sorundan dolayi restore sonucunda tabiki tipik olarak 4.1 e gectim anladigim kadariyla shsh kaydi olanlarin geriye donebildigi yaziyordu naasil acaba dogruysa ne yontemleri izlememiz gerekecek yardimci olabilecek varmi
  • bndede aynı sorun var cihazı çöpemi atıcaz yani
  • demin bu formdan bi arkadaş paylaşmış fuzzyband bir kaçgün içinde çözüyomuş olayıhttp://twitter.com/fuzzyband
  • iPhone 4'te baseband düşebiliyor eski versiyon yüklediğinizde. Apple sign etmeyi bıraktı mı 4.0.2'yi bilmiyorum ama, bi deneyin shift+restore ile 4.0.2 yapmayı. Hata vermeden tamamlanırsa düşürecektir basebandi de
  • 3g de olmuyomu bu olay
  • Soguk su en guzel care

• quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

4.1 deki açık bulunduğu için, 4.1 in kırılacağı söylendi..

biraz daha bekleyin..
    4.1 i kırarlar..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.