Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Almanya Vodafone ile tüm yaptığım yazışmalar, kuzenimin oradan denemeleri hep başarısızlık ile sonuçlandı. Maalesef vodafone para karşılığı bile açmıyor....
    Yine kaldı elimizde umut kaslı ve mısırlı...
    T Mobile içinse google translate ile sayfayı çevirtin, tavsiyem ingilizce'ye çevirin çünkü çok başarılı. Türkçe tercümesi çok iyi olmasa da anlaşılıyor. Zaten yapacak tek şey IMEI numarası yazıp altındaki düğmeye basmak. Ekranda altta çıkan tarih bedava unlock edilebilecek tarih , sol tarafta fiyat ve durum çıkması gerekli ( benim ki Vodafone oldugu için mümkün değil yazıyor, umarım T-Mobile olanlarda fiyat linki çıkar )

Sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunkutay

Bu arada Almanya Vodafone ile tüm yaptığım yazışmalar, kuzenimin oradan denemeleri hep başarısızlık ile sonuçlandı. Maalesef vodafone para karşılığı bile açmıyor....
    Yine kaldı elimizde umut kaslı ve mısırlı...
    T Mobile içinse google translate ile sayfayı çevirtin, tavsiyem ingilizce'ye çevirin çünkü çok başarılı. Türkçe tercümesi çok iyi olmasa da anlaşılıyor. Zaten yapacak tek şey IMEI numarası yazıp altındaki düğmeye basmak. Ekranda altta çıkan tarih bedava unlock edilebilecek tarih , sol tarafta fiyat ve durum çıkması gerekli ( benim ki Vodafone oldugu için mümkün değil yazıyor, umarım T-Mobile olanlarda fiyat linki çıkar )

Sevgiler
    dilerim bu haberde bir sahtekarlık yoktur ama..

The world 1st GEVEY turbo sim unlock iPhone 4 running on 4.1 (2.10.01) & 4.2.1 (3.10.01)

*** GEVEY turbo sim coming soon ***

GEVEY Turbo sim unlock iPhone 4 sürüm 4.1 (2.10.01) & 4.2.1 (3.10.01) için geliyor.

ayrıntılı kaynak bulursam hemen paylaşıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Chronic dev ve dev team arasında ezeli bir sidik yarıştırma var zaten bu nedenle vermiyorlar. Kullanıcılar olarak artık dev team'e küfür yerine chronic dev'e vermeleri için bu işi mesaj yağdırabiliriz. Onlar denesin bir de bakalım, adamların şöhret yarışına biz kullanıcılar mağdur oluyoruz. Muscle en son önümüzdeki hafta sonuna kadar bitmesi lazım dedi artık yine ses çıkmassa alayımız mesaj yağmuruna tutalım şerifi de muscle'ı da.
    sanki ölümsüzlügün formülünü bulmuşlarda açıklicaklar, ne çok büyüdü böle
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Chronic dev ve dev team arasında ezeli bir sidik yarıştırma var zaten bu nedenle vermiyorlar. Kullanıcılar olarak artık dev team'e küfür yerine chronic dev'e vermeleri için bu işi mesaj yağdırabiliriz. Onlar denesin bir de bakalım, adamların şöhret yarışına biz kullanıcılar mağdur oluyoruz. Muscle en son önümüzdeki hafta sonuna kadar bitmesi lazım dedi artık yine ses çıkmassa alayımız mesaj yağmuruna tutalım şerifi de muscle'ı da.
    Birşey sormak istiyorum arkadaşlar. Sadece amerikadan alınan iphone larda mı bu simlock olayı var yoksa ingilterede de var mı. Ben almanyadan getirttim pasaport kaydını yaptırdım simi taktım kullanıyorum sorunsuz. İngiltereden gelenlerde böyle bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

Birşey sormak istiyorum arkadaşlar. Sadece amerikadan alınan iphone larda mı bu simlock olayı var yoksa ingilterede de var mı. Ben almanyadan getirttim pasaport kaydını yaptırdım simi taktım kullanıyorum sorunsuz. İngiltereden gelenlerde böyle bir sorun var mı?

ingiltereden alınan cıhazlarda durum soyle operator ıle anlasmalı alırsanız sım kılıdı oluyor ama apple store lardan alırsanız sım kılıtsız oluyor

ornek benımkı ingiltere orange fırmasından kontratlı alınmıs ve sım kılıtlı 6 aydır sım kıldının kırılmasını beklıyorum bakalım kac ay daha beklıycem
    saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decabol

daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum..

p0sixninja (chronic-dev team):
    @MuscleNerd @sherif_hashim Why don't you share it with chronic-dev and let us give it a shot?
    MuscleNerd ve Sherif, çalışmalarınızı neden bizimle paylaşmıyorsunuz chronic-dev olarak bizde bir göz atalım..

MuscleNerd (dev-team):
    @p0sixninja if we ever hit a roadblock I'll give you a ping :) (I've told @pod2g before: BB exploits are a lot like what he did for SHAtter)
    herhangi bir kısıtlama ile karşılaşırsam sana haber veririm. daha önce pod2g 'ye söylediğim gibi: baseband açıkları daha önce onun shatter için yaptıklarına benziyor.

adamlar hem beceremiyor.. hemde paylaşmıyor.. anlam veremiyorum artık...

MuscleNerd'in paylaşmamasının nedeni pod2g'nin SHAtter'i sızdırması gibi bu açıklarıda sızdırcağından korkmasıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: handsome88

ingiltereden alınan cıhazlarda durum soyle operator ıle anlasmalı alırsanız sım kılıdı oluyor ama apple store lardan alırsanız sım kılıtsız oluyor

ornek benımkı ingiltere orange fırmasından kontratlı alınmıs ve sım kılıtlı 6 aydır sım kıldının kırılmasını beklıyorum bakalım kac ay daha beklıycem
    saygılarımla

Alıntıları Göster
    hadi geçmiş olsun.. dilerim hayal değildir..

GEVEY 4.1 (2.10.01) & 4.2.1 (3.10.01) Unlock

GEVEY Resmi Sİtesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decabol -- 14 Mart 2011; 12:13:40 >

• quote:

GEVEY Resmi Sİtesi

Alıntıları Göster
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1116461
    burada da geveyle ilgili bilgi var oluyor gibi

• quote:

GEVEY Resmi Sİtesi

Alıntıları Göster
    Şu anda Çin'den yurt dışı ajanslarına gönderilmeye başlanmış.

Kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılmış olucakmış.

Çin'de ki satış fiyatı 45 dolar.

Yeni şeyler buldukça güncelleyeceğim.

Resmi GEVEY sitesinden Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decabol -- 14 Mart 2011; 12:19:26 >

• quote:

GEVEY Resmi Sİtesi

Bu nedir anlamadım şimdi? Nedir bu gerçekmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

GEVEY Resmi Sİtesi

Bu nedir anlamadım şimdi? Nedir bu gerçekmi?

Alıntıları Göster
    bu da videosu arkadaslar kesin olarak yapıldığının görüntüleri var
    http://gevey-3g.com/?p=118

• arkadaslar su gevey ne ayak dogrumu doğruysa nasıl yukluyecez Yada nerden alcaz:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

bu da videosu arkadaslar kesin olarak yapıldığının görüntüleri var

Alıntıları Göster
    çok kısa sürede doğubank ve benzeri yerlere düşecektir..

tüm dünyadaki ajanslar ile anlaşılmış..

Çin 'de 45 dolar, bakalım burda ne kadardan satılacak..

neyse ne.. kabus bitti..

• arkadaslar çıktımı kurtulduk mü inanamiyom valla:))) bu sim i nerden bulacaz yav şimdi :/
  • quote:

neyse ne.. kabus bitti..

Alıntıları Göster
    sonuda be yediler milleti burda 100 liradan assagi olmaz
  • quote:

neyse ne.. kabus bitti..

Alıntıları Göster
    kabus tam olarak bitmiş sayılmaz! sadece 4.1 ve 4.21 de çalışıyor! yani olası bir güncellemede kartın yenisi almak lazim! ama en azindan çalışır vaziyete geldi sonunda! bu
    kaçıran arkadaşlar için videosunu tekrar yayınlayalım!

Hayırlı ugurlu olsun ve de geçmiş olsun arkadaslar!
    şahsi görüşüm bu ürün Türkiyeye gelene kadar yazılımsal olarak unlockun da çıkacagı yönünde...

• Satisa ciktiysa en azindan ebay e dusmesi gerekirdi. Su an yok hicbir yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: obattal

Satisa ciktiysa en azindan ebay e dusmesi gerekirdi. Su an yok hicbir yerde
    18inde satışa çıkacakmış arkadasım
  • Arkadaslar turkiyeye gelene kadar derken bi sekilde ulasir zaten tr ye ama daha bi kesinligi yok ayrica turbo simlerde sikinti oluyor 3g cihazlardan biliyorum bazen cekmiyirdu falan ama en azinda onu kullanirken unlock da gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedxfer

sonuda be yediler milleti burda 100 liradan assagi olmaz

Alıntıları Göster
    ve sebep ortaya ckti acik neden paylasilmadi arkadaslar yeni bi kapi daha 70 lira carpi 500 bin kullanici hayili olsun
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.